Fantazi Rio 2016 - Ajmo, Bogdane, verujemo u tebe!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.08.2016.
21:53
Izvor: Sportske.net

Osam novih turnira, ali i veliki broj šansi da osvojite novčane nagrade. Požurite, nema mnogo igrača za odabir što vam povećava šanse za dobitak!

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Finale i meč za treće mesto na košarkaškom turniru u Riju su na programu poslednjeg dana Olimpijskih igara, a svakako je za nas centralni meč veliko finale u kojem igramo protiv Amerikanaca.

Za treće mesto će se boriti Australija i Španija.

Utakmica za trće mesto je nešto što je nepredvidivo iz prostog razloga što su dve reprezentacije izgubile u meču polufinala. Ipak, Španci su, verujemo, lakše podneli poraz, pa su za nas blagi favoriti u meču sa bronzu. Australija je, sa druge strane, razbijena vojska pošto su poraženi od Srbije ubedljivom razlikom.

U ovom meču bismo smeli da u tim uzmemo Gasola (8,6), Serhija Rodrigeza (4,2) i Nikolu Mirotića (6,6), dok od Australijanaca očekujemo daleko više od Endrjua Boguta (6) i Petija Milsa (6,2) koji su u potpunosti podbacili protiv Srbije.

Finale ne treba posebno najavljivati. Jedva čekamo, gledaćemo dve reprezentacije koje su najviše do sada pokazale na prvenstvu, Srbiju i SAD, a očekuje nas veliki broj interesantnih duela.

Recimo, biće zanimljivo na centarskim pozicijama, Kazins i Džordan će biti na jednoj, Raduljica i Jokić na drugoj. Ukoliko naši centri ponovo izdanje iz prethodnog meča sa Amerikom u kom su izgubili sa tri poena prednosti, svašta je moguće na ovom meču.

Svakako, apsolutni favoriti su Amerikanci koji nisu izgubili niti jedan meč na ovim Igrama. Durant igra u svom fazonu, odličan je Entoni, Pol Džordž i naravno, Kajri Irving. Karmelo je odigrao sjajan meč protiv Srbije, možda bi njega prvenstveno trebalo zaustaviti. Ipak, prepuštamo našem selektoru brigu o tome, naše je samo da fantaziramo i da pokušamo da osvojimo nagrade.

Naš predlog iz reprezentacije Srbije jeste Bogdan Bogdanović. Od njega će mnogo toga zavisiti, ukoliko bude na svom nivou, onda bi Ameri trebalo da se zapitaju koliko znoja moraju proliti za zlato.

NAravno, Teo, Raduljica i Jokić su standardno dobri, a sve bolji je i Stefan Marković koji je, za mnoge je to neverovatno, i u šuterskoj formi. Veoma je jeftin, pa možda vam se i isplati, iako poenterski učinak nije njegovo najveće oružje.

Sutra vam izlazimo sa timom, a vi se za takmičenja možete prijaviti OVDE.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 20.08.2016
22:21

Mislim da su Bogdan i Raduljica najbolji izbor , od iznenadjenja mozda Simke ako ima minute. Kod Amera moze da iskoci bilo ko jer su svi kvalitetni.