Fantazi PL - Vreme za Duću Tadića?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.01.2017.
13:27
Izvor: Sportske.net

Svih deset utakmica ulaze u takmičenje za vikend, evo nekih naših ideja...

Povezane vesti

Nova nedelja, 22. po redu, novi PL fantazi.

Kako ste prošli prethodni put, za novčanu nagradu je bilo potrebno oko 125 bodova, mi smo bili na 108.

U svakom slučaju, sve nas je više, rezultati sve bolji, igrači sve kvalitetniji, idemo dalje sa našom sportske.net ligom, prijavljujte se, ovo je jedinstvena prilika da za novčane nagrade igrati besplatno fantazi Premijer lige, i to na nedeljnom nivou.

Ovog vikenda svih 10 mečeva ulaze u program, počinje duelom Liverpula i Svonsija od 13:30, kolo će zatvoriti lider Čelsi i Hal u nedelju popodne.


Kao i obično, petkom vam skrećemo pažnju na neke dobre prilike, a u subotu ujutru vas čeka tim, pa možete da uporedite, a ni prepisivanje nije zabranjeno.

GOLMAN

Kao i obično, savetujemo jeftinije opcije, popularan je Artur Boruc (7.20), ali to je i rizik, njegove "Trešnjice" igraju ofanzivno, pa možda i Votford nađe put do mreže.

Minjole (7.80) je skup, a naša sugestija je Ben Foster (7.20) iz VBA, Sanderlend nije rival na strani od koga se treba baš preterano plašiti.

Hrabriji će razmišljati i o Rendolfu (7.00) iz Vest Hema, Boro baš teško daje golove kod kuće.

ODBRANA

Cena Čarliju Denijelsu (7.80) iz Burnmauta je poraska, nije ni čudo, tip je rudnik poena.

I Nejt Klajn (8.60) iz Liverpula je papren, a posle herojstava ove sezone, Markos Alonso (10.00) je najskuplji defanzivac na fantaziju.

Ali, to znate i sami, da uzmete skupog, šta su naši predlozi za jeftinije igrače?

Kreg Doson (7.40) iz VBA može da vam donese poene, a obratite pažnju i na Fabija (8.00) iz Boroa, Brazilac je ofanzivan, često na protivničkoj polovini, jeste mu porasla cena, ali to je i razumljivo, u proseku donosi 6.5 poena.

Ako vam je ipak potreban neko jeftiniji, deluje ludo, ali Bruno Martins Indi (7.40) iz Stouka bi vam se mogao isplatiti, iako igraju protiv Mančester Junajteda na "Britaniji".

VEZNI RED

Aleksis Sančez (13.30) će biti u većini timova, na "Emirejts" stiže Barnli koji je mnogo opasniji kod kuće. Mnogi veruju da je vreme i da Ozil (11.40) bude onaj stari, pa ako nemate prostor za Čileanca, uzmite jeftinijeg Nemca.

Naši saveti su da probate sa Lalanom (10.20) ako vam treba skup vezista, mogao bi protiv Svonsija u odsustvu Manea (10.60) da bude ključ.

Vreme je verovatno i da Dušan Tadić (8.40) nađe onu staru formu pre nego što su mu Velšani polomili nos, Sautempton dočekuje Lester.

Interesantna ideja je i Kris Brant (7.80), on je spoljni igrač, ima sjajan šut, izvodi prekide za "Begije" nije ni skup, možete solidno da uštedite.

Milner (9.40)
je ove nedelje preskup. Ne znamo da li će igrati Košta (11.40), ali oko Azara (11.80) bi mogli da okupite vezni red, iako bi on mogao da igra u napadu.

NAPAD

Firminjo (10.40) po nama treba da dobije šansu, ostalo znate, Ibra (11.80), izbegli bismo Kuna (10.80), Totenhem ima čvrstu odbranu, generalno bi taj derbi trebalo izbeći.

Šta je sa jeftinijim špicevima?

Rondon (8.40) nije loše rešenje, kao ni verovatno Troj Dini (7.60).

Možda ne bi bilo loše, ako verujete Vest Hemu, probati sa Endijem Kerolom (7.80), samo proverite, bio je lakše povređen, ali bi trebalo da zaigra.

I to je to, prijavite se na fantasynova.rs, čekamo vas, sutra ćemo o timu, a i o varijanti da igrate samo subotnje mečeve...

Ne propustite