Fantazi PL - Vanredno kolo, kako upariti Ibru i Kejna?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.01.2017.
11:54
Izvor: Sportske.net

To bi bio naš napad iz snova za predstojeća dva dana, ali koje su vam opcije?

Povezane vesti

Za vikend nije bilo Engleza, igrani su mečevi kupa, ali fantazija će biti i to za utorak i sredu, kada se igra vanredno kolo.

Zanimljivo, igra se zajedno sa završetkom prelaznog roka, što će stvari učiniti zanimljivijim. Osim odlaska Pajea iz Vest Hema nije bilo transfera najvećih zvezda, mada je Murinjo prodao par igrača.

Šta nas očekuje u utorak i sredu?

Deset mečeva su na programu, derbi će u utorak uveče igrati Liverpul i Čelsi, Arsenal i Totenhem se nadaju da će se primaći lideru.

Ali, hajde da krenemo od golmana.

Za ovo kolo, ponovo će popularan izbor biti Tom Hiton (7.00) iz Barnlija, uz standardno pitanje, može li Dajšova ekipa da nastavi neverovatan niz kod kuće, rival je Lester. Od jeftinijih golmana, u obzir dolazi i Ben Foster (7.20) čiji VBA gostuje Borou koji teško daje golove. Hrabriji će krenuti na Roblesa (7.60) koji je skuplji i čiji Everton gostuje na "Britaniji", ali čuvar mreže "Karamela" baš donosi dosta bodova.

U odbrani, uz one najskuplje, tipa Beljerina (8.40) ili Monreala (8.80), Denija Rouza (9.40), popularan izbor bi mogli da budu Majkl Kin (7.20) iz Barnlija, Niom (7.40) iz VBA, pa Soareš iz Sautemptona (8.00) čiji tim gostuje Svonsiju.

Ne zaboravite ni Čarlija Denijelsa (7.80) iz Burnmauta, a ako verujete u Mildsbro, onda, s obzirom na broj bodova Kalum Čembers (7.80) nije loše rešenje.

U veznom redu, naravno Aleksis Sančez (13.40) drži cenu, skup je i Ozil (11.60), a imamo osećaj da će se Siti probuditi protiv Vest Hema, pa bi De Brajne (12.00) mogao da bude igrač oko koga možete da oformite ekipu.

Šta je sa onim jeftinijim kojim treba zatvoriti tim?

Musa Dembele (7.80)
bi trebalo da bude starter u Totenhemu, Krisu Brantu (8.60) je porasla cena, ali Stiven Defur (7.60) iz Barnlija je dobra kupovina.

Odličan broj bodova donosi i Stanislas (8.00) iz Burnmauta, a ako baš hoćete igrače iz derbi utakmice Kante (7.80) iz Čelsija je dobra opcija, dok je Milner (9.20) ipak preskup za jedan takav meč.

Možda da razmislite i o Jaji Tureu (8.20), on može da rešava mečeve kakav je ovaj protiv Vest Hema.

U napadu Ibra (12.40) svakako, ako imate novca, nije loše rešenje da ga uparite sa Kejnom (11.20).

Obratite pažnju na brzog Traorea (7.40) iz Boroa, ali i Andrea Greja (7.60) iz Barnlija kao opcije koje možete da pridodate u slučaju da igrate sa tri napadača.

I to bi bilo to, vidimo se na fantasynova.rs, prijavite ekipu, sutra ćemo da otkrijemo i tim, uživanje utorkom i sredom, kad već nema Lige šampiona.

Srećno!

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlocko
Tuesday, 31.01.2017
11:05

Heaton; Rose, Brunt; Lallana, Sanchez, Stanislas, Alli, Phillips; Ibra, Kane, Gray. AOA

avatar
Miha
Monday, 30.01.2017
15:15

Moj tim: Ceh-McAuley Keane Valencia-Wanyama Philips Sanchez Alli Lallana- Ibra Ziru.