Fantazi PL - Tipovi za subotu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.04.2017.
16:39
Izvor: Sportske.net

Imamo šest mečeva, ovo su neke od opcija za dobitak...

Povezane vesti

Nema predaha, sledi novo kolo PL, ovoga puta u konkurenciju ulaze samo subotnji mečevi, i to ne onaj sa ranim početkom na "Vajt Hart Lejnu" gde Totenhem dočekuje Votford.

Kada je golman i odbrana u pitanju, tu jasno na malo golova miriše u duelu Boroa i Barnlija, ali domaćin mora da juriša na trijumf. Gosti su pobedom sredinom nedelje napravili veliki korak ka opstanku.

Zbog toga bi Viktor Valdez (7.20) mogao da bude rešenje, jer Barnli teško daje golove na strani, a razmislite i o Minjoleu (7.40) jer Liverpul ima veći motiv od Stouka.

Što se odbrane tiče, uz standardne poput Luiza (8.60) ili Markosa Alonsa (8.80), ako su vam potrebni jeftiniji igrači, možda Ben Gibson (7.20) iz Boroa nije loša opcija, a mi bismo dodali i Masuakua (7.20) iz Vest Hema koji dočekuje Svonsi. Ni Kreg Doson (7.20) nije loše rešenje, mada duel VBA i Sautemptona ne znači ništa, nema značaj, pa ko zna, možda bude golova.

U veznom redu nije teško odlučiti se za Azara (10.00) čiji Čelsi gostuje u Burnmautu, ili skupljeg Kutinja (10.80) iz Liverpula. Mnogo će pokušati opet sa De Brajneom (11.80), ali nemate novca za sve te opcije.

Koje su one jeftinije?

Imamo nekoliko predloga, Lanzinija (7.40) iz Vest Hema, Krisa Branta (7.60) iz VBA i Nejta Redmonda (7.20) ili našeg Tadića (7.60) iz Sautemptona.

Napad?

Svi će krenuti od Kuna (11.60), mi bismo dodali Kerola (7.40) i na osećaj Negreda (7.60) iz Boroa, ako želite da igratr sa tri špica.

Podsetićemo vas da se Pedro (8.40) vodi kao napadač, pa možete recimo da razmislite da ga uparite sa Kunom.

To su neke opcije, sutra ćemo napraviti tim, čekamo vas na fantasynova.rs.

Ne propustite