Fantazi PL - Svođenje računa...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.11.2016.
11:48
Izvor: Sportske.net

Liverpul, Čelsi i Junajted, dobitne kombinacije prethodnog vikenda...

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Kako ste prošli?

Bilo je dobrih saveta sa naše strane, dominirali su igrači Liverpula koji su torpedovali Votford, ko je išao na Murinjove pulene i oko njih pravio ekipu, takođe je prošao solidno.

Zanimljivo, osim Kurtoe koji je doneo šest poena, nije bilo baš golmana koji su se posebno istakli, Karijus iz Liverpula je osvojio 4.6, odlični Pikford iz Sanderlenda, 4.4 poena.

Dobro je prošao Valdes iz Boroa sa 4, njegov tim je odneo bod sa "Etihada".

U defanzivi Markos Alonso je uz prvenac za Čelsi, vredeo 16.4 bodova, štoperi "Plavaca" Kejhil i Luiz oko 10, Džordž Frend na koga smo vam skrenuli pažnju u prethodnim nedeljama je osvojio takođe desetak, kao posledicu dobre igre odbrane Boroa u Mančesteru.

Douson iz Hala je bio odličan.

U veznom redu, blistao je Azar, igrač kola, 22.1 poen, Sadio Mane je osvojio 16.2, Kutinjo 18.4, De Brajne, naš kapiten, 14.1.

Niko verovatno nije uzeo Gudmunsona iz Barnlija koji je iznenađenje kola, Pedro iz Čelsija igra sve bolje, obratite pažnju u narednim nedeljama.

Snodgras iz Hala je dao gol i imao asistenciju, kada se sve prebaci, to je 16 poena za škotsku "desetku" iz Tigrova, odličan i Met Filips iz VBA, učinak gotovo isti.

I na kraju napad, Firminja smo savetovali, imali ga u timu, 17.8 poena znači da je bio zlatni savet, Košrta je doneo 15, Defo 13.6, Ibra 16.8. Mi smo išli kao i većina na Kuna Aguera, dao je gol, na kraju devet poena. Sam Vouks iz Barnlija je blistao sa 15, gol i asistencija u pobedi nad Palasom.

Upisao se i Aničebe posle 568 dana, 11.8 poena za njega,

I to je to, mali pregled, sada malo odmorite od fudbala, na fantasynova.rs imate basket takmičenja, a mi ćemo ponovo pričati za desetak dana u najavi novog kola PL.

Ne propustite