Fantazi PL - Probudite se, nova šansa čeka danas!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 20.12.2015.
12:03
Izvor: Sportske.net

Ostale su tri utakmice do kraja kola, prilika da se popravimo. I nemojte da vam mamurluk utiče na rasuđivanje!

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Nadam se da ste se otreznili od slave, a i da nam svima količina unetih kalorija neće pomutiti rasuđivanje.

Nastavljamo sa "fantaziranjem", do kraja kola u Premijer ligi, biće odigrana tri meča, prilika da ponovo odmerimo snage.

Dve utakmice su ovog popodneva, Liverpul gostuje Votfordu, Svonsi će dočekati Vest Hem, a kolo zatvara poslastica, sudar Arsenala i Sitija u ponedeljak uveče.

Kako napraviti tim od raspoloživih igrača.

Hajde da verujemo da će Votford i Liverpul odigrati meč bez mnogo golova. Domaćin će se braniti, Redsi nisu posebno efikasni kada se suoče sa bunkerom, dokaz su utakmice protiv Njukasla, Svonsija i Siona u LE.

Dakle, odbranu ćemo da oformimo oko golmana Votforda Gomeša (7.60). Iskusni Brazilac doživljava drugu mladost poslednjih par sezona, primio je šest golova kod kuće, bolji su jedino čuvari mreže Junajteda, De Hea i Romero koji je branio na startu sezone.

Što se odbrane tiče, ponovo ću uzeti Nioma (8.00), on mi se isplaćuje nedelju za nedeljom, mada mu je cena porasla, u proseku donosi 6.80 bodova.

Uzeću i Monreala (9.60) iz Arsenala. Naime, nemam neko poverenje u Sanju na desnoj strani odbrane Sitija, pa pretpostavljam da će levi bek "Gunera" imati dosta prostora.

Pošto je Španac skup, moram da uštedim na trećem igraču odbrane, u obzir dolati Anhel Ranhel (7.20) iz Svonsija. Desni bek Velšana je često na protivničkoj polovini i s obzirom na defanzivne afinitete Slavena Bilića mogao bi dosta vremena da povede na protivničkoj polovini.

U veznom redu je Mesut Ozil (12.60) "must have" za ovaj tim, biće i kapiten. Istina da je u pitanju derbi, da neće imati mnogo prostora, ali kako igra Nemac je svakako najveća nada Arsenala u ovom derbiju.

Pridodaću mu Ajua (8.20) iz Svonsija, njegov rođeni brat je podigao formu, ali ovaj sin Abedi Pelea je bolji igrač, daje više golova i ko zna, možda mu se bude otvorilo danas protiv Vest Hema.

Odlučio sam se i za njegovog saigrača Sigurdsona (7.80), Islanđanin je majstor prekida, u odsustvu borbenog Džondža Šelvija (8.80) biće pokretačka snaga ekipe.

Od igrača Sitija, kao i uvek, najviše verujem Davidu Silvi (11.60), on je pokretačka snaga ekipe i verovatno najveći adut u odsustvu Kuna Aguera.

Zatvoriću vezni red sa Almenom Abdijem (7.80), i on mi je ove sezone donosio dosta poena, u proseku 5.24 po meču. Doduše, ja sam krenuo iz premise da Votford neće izgubiti od Liverpula, otuda toliki broj njihovih igrača u timu.

U napadu imam problem, nigde ne vidim veliki broj golova.

Probaću sa Gomisom (8.40), jasno, konačno je prekinuo post, ko zna, možda bude raspoložen i danas, a ispoštovaću i Žirua (11.00), u velikoj je formi.

Dakle:

Gomeš,
Niom, Monreal, Ranhel,
Abdi, Silva, Sigurdson, Ozil, Aju,
Gomis, Žiru.


Požurite, počinje u 14:30, danas je dan za igru.

Sve znate, prijavite se, ako imate više od 18 godina ovde, čekaju vas nagrade, a konsultujte i statistiku.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 20.12.2015
15:00

Bitno da je meni Rijad kapiten doneo ravno 30 bodova, sam hehe