Fantazi PL - Poslednji dan, kako pronaći startere?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 20.05.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net

Sutra na programu kompletno kolo, treba čekati timove, ovo su neka razmišljanja pred nedeljni finale engleske sezone...

Povezane vesti

Poslednja nedelja sezone, sve utakmice na programu u isto vreme, mnogo toga da izaberete, uz jedan problem. Većina stvari je rešena, što stvari čini gotovo nemogućima, treba predvideti ko će dobiti šansu u situaciji kada se igra za prestiž.

Jasno da će se većina opredeliti za timove koji se bore za nešto, ali u pitanju su samo tri tima, Siti, Liverpul i Arsenal, ovi poslednji zavise od rezultata Pepovog i Klopovog tima kako bi se na zadnja vrata uvukli u kvalifikacije za LŠ.

Dakle, da krenemo od golmana.

Tu bi recimo u obzir mogao da dođe Minjole (7.40) jer Boro nije davao golove dok je značilo, teško će i sada kada već razmišljaju o Čempionšipu. Uz njega, dobra opcija je i Hiton (6.80) iz Barnlija koji želi da na pravi način završi odličnu sezonu protiv nezainteresovanog Vest Hema.

Junajted sa decom čeka Palas, Vejn Henesi (6.80) je jeftin, ali meč nema nikakav značaj.

Što se odbrane tiče, Nejtan Ake (7.40) bi mogao da dobije šansu na proslavi titule Čelsija, ali ipak sačekajte zvanične timove, mi bismo vam preporučili Nejta Klajna (7.80) i Džejmsa Milnera (9.00) koji će biti u sastavu Liverpula.

Mustafi (7.40) iz Arsenala deluje jeftino, ali Everton će igrati i ozbiljno i rasterećeno, Kuman neće menjati tim.

Zanimljivo će biti u Votfordu gde se oprašta Macari, Siti neće rizikovati, žele pobedu i treće mesto, Kompani (8.20) će biti lider odbrane, ali sa njim nikad ne znate, hoće li se povrediti.

U veznom redu nemojte puno da razmišljate, bilo da se odlučite za Sančeza (10.80) ili Kutinja (11.00) nećete pogrešiti, kao ni naravno De Brajnea (11.40).

Ne možete sve da ih stavite u tim, ali možete da popunite manevar nekim jeftinijim igračima, naš predlog su Vajnaldum (7.40), Sigurdson (8.40) koji bi mogao da se oprosti od Svonsija, priča se da će se vratiti u Totenhem. Dele Ali (8.20) takođe treba da počne meč, baš kao i Marez (7.40) u meču bez značaja protiv Burnmauta, gde bi moglo da bude golova.

I onda na kraju u napadu, začinite sa Aguerom (10.40), Žesusom (8.80) ili Kejnom (11.20), mi razmišljamo da izaberemo dvojicu od njih trojice, da probamo da prištedimo u vezi.

Ali, o tome više sutra, čekamo vas na fantasynova.rs, napravićemo tim, u poslednjem kolu sezone.

Ne propustite