Fantazi PL - Pazite se promena u sastavima!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.05.2017.
11:52
Izvor: Sportske.net

Ova poslednja dva kola biće verovatno i najteža. Šta su predlozi za subotu?

Povezane vesti

Približavamo se samom kraju fantazi lige, još par kola je ostalo do kraja, utakmice su podeljene na tri dana, i u petak, i u subotu i u nedelju, moći ćete da sastavite timove.

Naša liga sportske.net je u subotu, četiri utakmice su na programu, neće biti lako napraviti izbor, tim pre što su sastavi neizvesni, mnogi timovi će verovatno pružiti šansu igračima iz drugog plana, pa je svakako najbolje da sačekate subotu 15 časova i da napravite tim.

Naravno, čekamo vas na fantasynova.rs.

Kakve su opcije za subotu?

Mogli biste da razmislite o golmanu Svonsija, Fabijanskom (7.40), ili Frejzeru Forsteru (7.20) iz Sautemptona.

Kada je odbrana u pitanju, Monreal (8.20) je neko oko koga možete da okupite odbranu, igraće i Gibs (7.40), a uvek smo za Čarlija Denijelsa (8.00) koji nam se višestruko isplatio.

Od ostalih, Alfi Mouson (7.60) iz Svonsija je neko koga smo vam otkrili u drugom delu sezone, nije skup ni Jošida (7.60) iz Sautemptona, mada meč nema značaja.

U veznom redu, Aleksis Sančez (11.60) svakako, verovatno ćete dodati i Ozila (9.80), možda i Tadića (9.00), ali je pitanje kakav će Puel izvesti sastav.

Sigurdson (11.00) je moranje, Stanislas (8.40) nije loše rešenje, kao ni Džošua King (7.80).

U napadu, Deni Velbek (8.80), predlažemo vam ili da igrate sa jednim napadačem, ili da dodate Manola Gabijadinija (8.60) koji je gladan golova. Opcija je Ljorente (8.40)...

Evo kako bi mogao da izgleda tim.

Fantazi

Ne propustite