Fantazi PL - Ovo su tipovi za dobitak?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.02.2017.
12:30
Izvor: Sportske.net

Imamo nekoliko jeftinijih igrača koje ćete moći da iskoristite, ove skupe znate i sami...

Povezane vesti

Posle vanrednog sledi i redovno kolo fantazija, oči će biti uprte u derbi između Čelsija i Arsenala, ali taj meč i ne ulazi u konkurenciju, on otvara kolo.

Dakle, nećete morati da razbijate glavu oko toga, mi ionako stalno savetujemo da derbije ostavite po strani, to nije put do dobitka.

Čeka nas devet mečeva, da kao i obično petkom progovorimo o nekim opcijama...

Kada govorimo o golmanima, dosta popularan će biti Ugo Ljoris (7.60) koji nije branio protiv Sanderlenda, ali bi trebalo da dobije prednost u odnosu na Vorma (7.60). Na "Vajt Hart Lejn" stiže Boro koji nije baš efikasan.

Od jeftinijih golmana, Ben Foster (7.20) iz VBA protiv Stouka, a nama primamljivo zvuči Henesi (7.20) iz Kristal Palasa koji dočekuje Sanderlend.

U defanzivi obratite pažnju na Bena Dejvisa (7.40) koji će igrati umesto povređenog Rouza za Totenhem, a biće zanimljivo i videti Van Anholta (7.60) protiv bivšeg kluba, Sanderlenda.

Ove skupe znate i sami da uzmete, od jeftinijih predložili bismo vam još Bertanda iz Sautemptona (7.60) i Klajna (7.80) iz Liverpula koji gostuje "Tigrovima" iz Hala.

Što se veznog reda tiče, De Brajne (11.80) i Jaja Ture (8.60) su vam se baš isplatili ako ste nas poslušali za utorak i sredu.

Od jeftinijih igrača Son (7.60) bi trebalo da počne, obratite pažnju i na sjajnog mladog Toma Dejvisa (7.20) iz Evertona.

Mi bismo savetovali i Zahu (7.80), ali i Džoa Alena (7.40), ili nešto skupljeg saigrača iz Stouka, Čarlija Adama (7.60).

Ako verujete Liverpulu, Sadio Mane (9.20) bi trebalo da počne, mada je ima manjih problema sa povredom posle povratka iz Afrike, a ni Kevin Miraljas (7.60) iz Evertona nije loša opcija.

I na kraju napad, naš predlog je svakako Hari Kejn (10.40), mogli bi da ga uklopite sa Lukakuom (9.40), mada nije loša rešenje ni da krenete sa tri napadača, ako imate sredstava za Bentekea (8.00).

Kun (10.20) bi trebalo da se vrati u tim, a ako vam treba neko jeftiniji, razmislite o Šejnu Longu (7.60) iz Sautemptona, ili još bolje, Troju Diniju (7.40) iz Votforda.

I to bi bilo to, prijavite se na fantasynova.rs, sutra ćemo kao i obično praviti tim...

Ne propustite