Fantazi PL - Nastavak priče, jeftino, a donosi poene i novac!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.11.2016.
16:59
Izvor: Sportske.net

Jedva dočekasmo da završi smaranje sa reprezentacijama, dobra vest je da do marta nema pauze. Vraćamo se, novo kolo PL na programu je u subotu, nedelju i ponedeljak.

Povezane vesti

Vreme nam je za novo druženje, dve nedelje su prošle, dobra vest je da više nema reprezentativnih pauza do marta meseca. Sledi veoma gust raspored PL, veliki broj utakmica, ne zaboravite ni Božićno ludilo, što je nova prilika da se družimo.

Derbi vikenda je sudar Mančester Junajteda i Arsenala, ali i sami znate da tu sreće nema, odnosno da niko ne može ni da predvidi šta će se desiti, pa i igrači ova dva kluba nisu česti izbori menadžera u fantaziju.

Taj meč otvara kolo, kraj je u ponedeljak uveče kada WBA dočekuje Barnli. Čuvajte se i Južnoamerikanaca kada je ovaj prvi vikend posle pauze u pitanju, dugo su putovali, i mada su klubovi plaćali privatne avione da ih što pre vrate, treba biti oprezan.

Kao i obično, danas vam dajemo teme za razmišljanje, neke predloge, tim ćemo praviti sutra.

Britain Soccer Premier League

GOLMANI


Čest izbor će biti Tibo Kurtoa (8.00), Čelsi je bio u naletu, gostuju Borou na severu, sigurno je pauza došla u pogrešno vreme za Konteov tim. Ali, svejedno, deluju zastrašujuće, pa je sigurno da će Karankin tim teško naći put do mreže.

Mi preferiramo jeftinije izbore.

Jedan od takvih je Ben Foster (7.20), golman VBA, kako rekosmo, njegov tim zatvara kolo u ponedeljak uveče, Barnli je mnogo jači kod kuće, mada istini za volju ni stadion "Begisa" nije baš tvrđava.

Ako ne želite da čekate poslednji meč, razmislite o Stekelenburgu (7.20), Kumanovi timovi igraju tvrdo kod kuće, retko primaju golove, a Svonsi nije baš impresivan.

Ponovo ćemo promovisati i Džordana Pikforda (7.00), otkrovenje u Sanderlendu, "Crne Mačke" dočekuju Hal, posle prve pobede u gostima pred pauzu, sada traže prvenac na svom stadionu, ali neće to biti lako. Razmislite i o golmanu Barnlija Tomu Hitonu (6.80), i on bi mogao da bude dobro rešenje, ima odličan prosek u poslednje vreme.

van anholt

DEFANZIVCI


Ovde ćemo ponovo da ostavimo po strani one najskuplje, pogledajte cene, samo će se kasti. Ali, hajde da vidimo nekoliko igrača koji bi mogli uz skromno ulaganje da vam donesu prevagu.

Za Van Anholta (7.60) iz Sanderlenda znate, prošle sezone je bio hit, ove ne igra tako dobro, utopio se u sivilo "Crnih mačaka", ali nije loše rešenje za vikend.

Osim njega Daril Janmat (7.20) iz Votforda obećava, "Hornetsi" dočekuju Lester, teško da će tu biti mnogo golova.

Ako verujete Sitiju protiv Kristal Palasa, Zabaleta (7.60) i Kolarov (8.60) sigurno igraju, taj meč bi mogao da se ipak pretvori u festival golova.

Markosu Alonsu (8.60) iz Čelsija je porasla cena, a Šejmus Koleman (8.00)) čiji Everton dočekuje Svonsi će biti izuzetno popularan ovog vikenda. Mi bismo vam opet skrenuli pažnju na Krejga Dousona (7.20), lidera odbrane VBA koji je često prilikom prekida veoma opasan, a ko ima poverenja u Bornmaut na gostovanju u Stouku neka razmisli kao i uvek o Čarliju Danijelsu (7.40).

Totenhemovi bekovi Rouz (8.40) i Voker (8.40) su uvek rešenje, ali nisu baš jeftini, što se Liverpula tiče, Žoel Matip (7.80) je naš savet...

Britain Soccer Premier League

VEZNI RED

De Brujne (12.00) je kao i obično jedan od najskupljih igrača u ponudi, odlično se kotira i Kutinjo (11.60) kome je cena porasla i standarno Paje (10.20) i Marez (10.00)

Ali, ko su tihi pikovi na koje manje ljudi obraća pažnju?

Naser Čadli (7.60), mada je to rizik jer je rovit, baš kao i Tadić (8.20) posle batina koje je dobio od Velšana, ipak Srbin bi trebalo da bude u timu. Janik Bolasi (7.80) iz Evertona je putovao u Afriku, ali se vratio već početkom nedelje, možda je vreme da proigra Kristijan Eriksen (9.00), Danac nije na nivou prošlogodišnjih partija, Totenhem dočekuje Vest Hem.

Mi ćemo probati i sa Snodgrasom (7.60), Škot je čovek od koga sve polazi u Halu, nekako liči da "Tigrovi" imaju šansu u Sanderlendu, u derbiju začelja.

Ako imate prostora, Gundogan (8.40) iz Sitija je duša tima, a nemojte da zaboravite ni odličan učinak Šaćirija (9.80) poslednjih nedelja.

Savetovali smo i prošli put, Stanislas (7.60) iz Bornmauta je odličan igrač, a Mozes (7.80) ili Pedro (8.20) iz Čelsija, proverite za vikend, onaj koji bude startovao mogao bi da se nađe u vašem timu, Mozes će verovatnije početi na "Riversajdu".

Britain Soccer Premier League

NAPADAČI

Ove kao i obično ima najmanje dileme.

Aguero (12.40) pre svih, Lukaku (9.80) kao odlična varijanta, proverite Koštu (10.40), nije sigurno da će početi.

Ali Hari Kejn (10.00) hoće i dosta će ga menadžera imati, vratio se posle Arsenala, sada je sigurno spremniji.

E sada, to svi znaju, ali imaju li hrabrosti da uzmu Defoa (8.20), i hoće li Troj Dini (7.40) konačno dati 100. gol za Votford.

Rondon (7.80) iz VBA je dobra ideja za ponedeljak uveče, ali ni on nije baš spreman.

Izbegavali smo fudbalere Arsenala i Junajteda, ali ne zaboravite Rašforda (7.60), prošle godine je blistao protiv "Gunera", mi bismo vam savetovali i da eventualno probate sa Bonijem (7.60) iz Stouka.

Dakle, to je to, imate dosta ideja, veliki broj predloga, uzmete sedam ili osam proverenih, ne i najskupljih igrača, dodate par potencijalnih iznenađenja i nagrada je blizu.

Analizirajte cene i učinak na fantasynova.rs, prijavite se za našu sportske.net fantazi ligu na sajtu naših partnera, dođite da se igramo, obezbedili smo novčane nagrade, naš fantazi je jedini besplatan.

Probajte i sa uplatom u najbližoj "Soccer" kladionici, takmičite se za ozbiljan novac uz mala ulaganja.

Čekamo vas, sutra pravimo tim!

Ne propustite