Fantazi PL - Može li Ibra da razmontira "gegenpresing"?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.01.2017.
11:22
Izvor: Sportske.net

Imamo timove i za subotu i za kompletno kolo, bilo je turbulentno u danima pred vikend, Koštu i Pajea zaboravite, ovo su naši predlozi!

Povezane vesti

Hajde da napravimo tim i za subotu i za celo kolo. Turbulentna je bila nedelja pred ovaj fantazi vikend, eliminisani su Paje (9.80) i Košta (11.00), pa obratite pažnju da ih slučajno ne stavite u tim.

GOLMAN

Kasper Šmajhel (7.20)


Ne samo zbog Košte, generalno očekujemo pad Čelsija posle strašne serije, "Lisice" bi mogle da se odbrane u današnjem duelu kod kuće, a Danac da donese dosta poena.

ODBRANA

Aron Kresvel (7.40)


Ne donosi bodova kao prošle sezone, ali će biti ofanzivan, čini se da bi Vest Hem mogao i bez Pajea da nađe bravu za Sema Alardajsa. Levi bek "Čekićara" zaslužuje šansu.

Miguel Britos (7.20)


Verujemo da neće biti mnogo golova u duelu Votforda i Boroa, Britos je pouzdan, vodiće dosta duela sa Negredom, čini nam se da bi Votford mogao da prekine lošu seriju iako je Karankin tim opasniji na gostovanjima.

Erik Piters (8.00)


Odlučili smo se za defanzivca Stouka kao nekoga oko koga ćemo oformiti odbranu jer verujemo da će "Grnčari" danas prekinuti dobru seriju Sanderlenda kod kuće. Jeste skuplji od očekivanog, ali donosi u proseku šest poena po meču.

VEZNI RED

Aleksis Sančez (13.00)


Moramo da ga guramo u tim, jednostavno, Arsenal u ovom trenutku najviše zavisi od njega, favoriti su u Velsu, Čileanac mora u ekipu.

Etijen Kapu (8.00)


Ovo je njegova sezona, igra odlično, nadavao se golova kao nikada do sada, nešto od toga će biti potrebno danas i Votfordu.

Manuel Lanzini (7.60)

Zamena za Pajea, videćemo hoće li uspeti da nadoknadi izostanak Francuza. Bilić tvrdi da hoće, hajde da krenemo tim tragom.

Robert Snodgras (9.00)


Videćemo hoće li promena trenera probuditi Hal, oni zavise od Škota, jeste skup, ali izvede slobodnjak, u završnici je akcija, ako danas zablistaju protiv "Trešnjica", on će biti pravi rudnik bodova.

Mesut Ozil (11.20)

Imamo prostora da ga stavimo u tim, Venger i navijači očekuju više od njega, evo mu šanse, mada u poslednje vreme deluje zaista bezvoljno.

NAPAD

Zlatan Ibrahimović (11.20)


Ne verujemo odbrani Liverpula, Ibra je zaista čovek oko koga se sve vrti, Murinjo ga je odmarao u Liga kupu, sigurno da vredi pružiti šansu Šveđaninu.

Olivije Žiru (10.20)


Ostalo nam je novca i za Francuza, čime smo se praktično vezali za sudbinu Arsenala protiv Svonsija. Ne verujemo da će promena trenera pokrenuti Velšane, ako "Guneri" slave ubedljivo, onda vam Sančez, Ozil i Žiru donose prevagu.


Fantazi 2

E sada, ako hoćete da igrate samo u subotu, morate da nađete zamenu za Ibrahimovića, predlažemo vam da probate sa jednim napadačem, u formaciji 4-5-1, i da dodate Azara (11.40) jer će on biti "lažna devetka".

To bi uslovilo i promenu u veznom redu, gde bi umesto Kapua (8.00) za nešto manji novac kao četvrtog u odbrani da dodate Holebasa (7.60) u odbrani.

To bi, samo za subotu, izgledalo ovako

Fantazi

Spremite, se proverite timove, imate vremena do 16 časova, možete da igrate samo za subotu, trk do najbližeg "Soccera" da uplatite sredstva za ona najbogatija takmičenja.

Našu ligu sportske.net možete da igrate besplatno na fantasynova.rs

Čekamo vas, srećno!

Ne propustite