Fantazi PL - Kraj "prazničnog ludila", uparite Ozila i Mareza!

Autor: Boris Jovanović
subota 02.01.2016.
11:40
Izvor: Sportske.net

Da otkrijem verovatnu dobitnu taktiku, "jedan na jedan" je prošao dobro za mene, loše za protivnike, ovog vikenda se vraćamo standardnoj igri...

Beta
Beta

Povezane vesti

Kako je prošlo vatreno krštenje "jedan na jedan"?

Za mene odlično, tek jedan čovek je uspeo da me pobedi. Izvesnom Slavenu Arsenu naklon do poda, imao je 120 poena, što je dovoljno za top 3 generalno, ne samo u takmičenju protiv mene.

Stigao sam do 113.5 poena, računao sam da će za pobedu biti dovoljno oko 90, pa moram da vam natrljam nos. I da skinem kapu kapitenu Ozilu, doneo mi je bezmalo polovinu (49.8) bodova.

Englezi praznično ludilo završavaju za vikend, posle će na pauzu, tačnije igra se FA kup sledećeg vikenda, ali onda sledi vanredno kolo, počev od utorka 12. januara.

Program ovog vikenda počinje u subotu u rano popodne gostovanjem Liverpula Vest Hemu, ali to ćemo preskočiti, taman dok se probudite i otreznite, pa možete da pravite tim za mečeve od 16 časova. Nema velikih derbija, ali je, onako na prvi pogled nekoliko mečeva za izbegavanje.

Ponovo ću vam dati nekoliko ideja za svaku poziciju, ovoga puta i tim, pošto ćemo odmoriti od "jedan na jedan". Novi međusobni duel vam zakazujem za desetak dana taman da skupite malo hrabrosti. Neću ni ja biti ovako surov u svakom kolu, ne brinite.

Britain Soccer Premier League

Golman

Dobra ideja bi mogao da bude Batland (7.40) iz Stouka. Jeste da "Keramičari" ulaze u ovaj meč posle vatrometa na "Gudisonu", ali osim meča sa Evertonom, njihova odbrana je bila veoma pouzdana. VBA je dobio "Svrake", i dalje su bez Rondona i MekKlina, Berahino (7.60) bi trebalo da predvodi napad, Aničebe (7.20) ima problema sa povredom. Nije nemoguće da "Grnčari" sačuvaju mrežu protiv bivšeg trenera Pjulisa.

Drugi pik je opet Stekelenburg (7.20) iz Sautemptona, nije mi se baš isplatio u prošlom kolu, ali je Sautempton u Londonu protiv "Čekićara" trajao samo poluvreme. Gostovanje "Kanarincima" je možda prilika da se rehabilituju, a ne bi me čudilo da mreža "Sejntsa" ostane netaknuta.

Jasno, najpopularniji izbor biće Čeh (8.40) iz Arsenala koji dočekuje Njukasl, i De Hea (8.20) jer na "Old Trafordu" gostuje Svonsi. Ipak, njih dvojica su za mene preskupi.

Britain Soccer Premier League

Odbrana

Posle odlične predstave protiv Burnmauta, Gabrijel (8.40) iz Arsenala je svakako opcija, bio je veoma opasan po protivnički gol. Ostali defanzivci "Gunera" poput Beljerina (9.40) i Monreala (9.60) su preskupi, mada mogu da donesu mnogo bodova.

Kristijan Fuks (8.60) je defanzivac Lestera na koga bi trebalo obratiti pažnju, dobija šansu posle povrede Šlupa, vraća poverenje Ranijeriju, ali i "menadžerima" u fantaziju jer "zarađuje" više od 8.5 poena po meču.

Rajan Šokros (8.00) iz Stouka je takođe opcija, iz razloga koje sam već navodio u meču protiv VBA. Lejton Bejns (9.00) nije bio u timu prošlog ponedeljka, pa mi nije ni doneo poene. Ako Everton nastavi da igra ovako ofanzivno, kapiten "Karamela" bi mogao da bude veoma dobra opcija pošto se sigurno vraća u tim.

Ispratite i sastav Mančester Sitija protiv Votforda jer Zabaleta (8.20) može da se isplati protiv Votforda pošto bi mogao da dobije šansu umesto ne baš impresivnog Sanje.

I Kolarov (9.00) je jedna od konstanti, iako su mu brojevi pali u poslednje vreme, a šta god radili, ne pomišljajte da uzmete Mangalu (8.40), Francuz je hodajuća nevolja.

Da kažemo par reči i o defanzivcima Junajteda, "Đavoli" retko primaju golove na "Old Trafordu", pa će mnogi krenuti na Smolinga (9.40), kao i Blinda (9.40). Holanđanin, makar meni, mnogo više deluje kao sigurnost na štoperskoj poziciji, u odnosu na mesto levog beka.

mahrez

Vezni red

Opet jasno Ozil (12.80) dolazi u obzir, čovek je mašina za asistencije.

Mislim da Venger ne sme sebi da priušti da ga odmara protiv Njukasla, mora da dobije još jedan meč kod kuće.

Očekujum mnogo i od Mareza (10.60) koji nije bio baš zapažen protiv Sitija, ali sada "Lisice" imaju lakšeg protivnika, Burnmaut. Ovo je i rizik, videćemo da li sjajni fudbaler Lestera ulazi u krizu, ili će nastaviti da igra u sjajnom ritmu.

Pomenimo i njegovog saigrača Kantea (8.40), nazvao sam ga nedavno "Makeleleom za siromašne", Francuz igra odlično.

Sadio Mane (9.40) se čeka da proradi, ne igra baš za Sautempton prema očekivanjima, a Lamela (8.40) se preporučio golom protiv Votforda, mada budete oprezni i proverite da ga Poketino ne odmori protiv Evertona.

Duel na "Gudisonu" na neki način je i derbi kola, sa "Karamelama" se baš ništa ne zna, mada sjajni asistent Delofeu (8.00) može da dođe u obzir ako vam je potreban jeftiniji vezista da kompletirate ovu liniju.

Neizvesno će u nedelju biti u malom londonskom derbiju, Palas dočekuje Čelsi, ne mislim da će "Orlovi" izgubiti utakmicu, a odbrana "Plavaca" bi mogla da bude idealna za Zahu (7.80).

Britain Soccer Premier League

Napadači

Sa njima bi mogla biti nevolja. Šuška se da će Žiru (11.60) odmarati protiv Njukasla, ali to nije potvrđeno.

Logičan izbor je, kao i uvek Lukaku (11.80), ali suočiće se sa sjajnom odbranom Totenhema.

Kod "Pevaca" Hari Kejn (10.80) je bio garant golova, a ovog vikenda se vraća i Dijego Košta (9.40) posle suspenzije.

Mnogi će pokušati opet sa nezaustavljivim Igaloom (9.20) i neće pogrešiti, gledajući Sitijevu odbranu u kojoj opet neće biti Kompanija.

Možda nije loše rizikovati sa Marsijalom (9.60), njegova brzina bi mogla da bude od pomoći Van Galu protiv Svonsija,. Budite oprezni sa Vardijem (10.40), imao je stomačnih problema, mada bi trebalo da igra.

Aguero (13.20) je skup rizik, šta ako se u postavi pojavi Boni (8.80) od početka?

Marko Arnautović (8.60) je igrač koji mi je bio garancija prošlih nedelja, ako vam treba jeftiniji napadač probajte sa Longom (8.00), pošto je Gracijano Pele (9.00) i dalje povređen.

I na kraju, nisam pomenuo nijednog igrača Sanderlenda i Aston Vile, jednostavno ne mogu da dokučim šta će se dešavati, mada me ne bi čudilo da Vila ne izgubi.

Borini (7.40) je davao golove u porazima "Crnih Mačaka, na drugoj strani, Aju (8.00) neće igrati za Aston Vilu, pa za ove koji vole da rizikuju, Žested (7.40) iz Vile možda predstavlja jeftinog napadača koga bi mogli da iskoriste.

Dakle, moj tim, formacija 3-4-3

Stekelenburg,
Šokros, Fuks, Kolarov,
Ozil, Marez (kap), Zaha, Kante,
Aranutović, Igalo, Marsijal.


Kao i obično, podsećanje da možete da se prijavite ovde, statistiku da pogledate ovde.

Uslov je da imate 18 godina, dođite da se igramo i zaradimo novac.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Saturday, 02.01.2016
13:00

Ceh, Beljerin, Aldervild, Kolarov, Marez, Ozil, Barkli, Dele Ali, De Brujne, Lukaku i Vordi.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 02.01.2016
00:44

Upario, odavno xD

avatar
CR7
Friday, 01.01.2016
21:21

Jel moze da mi neko objasni kako se ovo igra? Unapred hvala.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.01.2016
12:56

Pravis ekipu od igraca u PL koji su u najboljoj formi.Poene dobijas prema njihovom doprinosu , takodje mozes dobiti ili izgubiti u zavisnosti da li tim gde oni igraju pobedi ili izgubi.svaki igrac ima istu kolicinu novca kad se tek prijavi stoga moras pametno kupovat. Ekipu menjas iz kola u kolo i vazno je pratit ko s kim igra npr Stekelenburg dobro brani i hoces da ga stavis u tim , bitno je da pogledas s kim igra njegov tim jer veca je verovatnoca da ce sacuvat mrezu protiv Aston vile nego protiv Arsenala ...nPozz

avatar
King Didier Drogba
Friday, 01.01.2016
21:10

Moj tim: Huth, Fonte, BellerinnLamela, Coutihno, Mahrez, ShaqirinVardy, Ighalo, Costa.