Fantazi PL - Ima li šta bolje od vanrednog kola?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 12.12.2016.
14:08
Izvor: Sportske.net

Utorak i sreda, idealno za Premijer ligu, u seriji tekstova probaćemo da vam olakšamo put do dobitka.

Povezane vesti

Vanredno kolo, ima li boljeg načina da se popuni praznina?

U utorak i sredu Englezi će raditi prekovremeno, nova prilika da se takmičite u našoj sportske.net ligi, kolo otvaraju Bornmaut i Lester, odnosno Everton i Arsenal, u utorak uveče.

I ta dva meča ulaze u konkurenciju, ali i ako ih propustite, u sredu pravimo tim za takmičenja tog dana, odnosno preostalih osam mečeva.

No da krenemo redom, danas vam nabacujemo neke opcije o kojima bi trebalo da razmislite, ima zanimljivih ideja koje bi mogle da vas približe novcu.

GOLMANI

Ugo Ljoris (7.60) će biti popularan izbor, jasno i zbog čega. Totenhem retko prima golove kod kuće, a napad Hala nije baš svetske klase.

Ali, ako birate jeftinijeg golmana, razmislite o Benu Fosteru (7.00) iz VBA, Svonsi nije tim koji je opasan na strani. Mada, ni Pjulisovi "Begisi" nisu baš impresivni kod kuće, ovo bi mogla da bude utakmica na mali broj golova i da vam donese poene.

Treći tip je Artur Boruc (7.00) i znamo da protiv Lestera to zvuči kao rizik, ali nismo sigurni sa su "Lisice" tim koji može da bude konstantan u ovom trenutku u sezoni, pa nas iskreno ne bi čudilo da "Trešnjice" izvuku nešto u ovom meču.

ODBRANA


Rouz (8.80) i Voker (8.60) iz Totenhema su skupi, ali oko jednog od njih možete da oformite odbranu.

Od jeftinijih igrača, savetovali bismo Čarlija Denijelsa (7.40) iz Bornmauta, a obratite pažnju kad je ovaj tim u pitanju i na Adama Smita (6.80) koji se proslavio ove sezone.

Garet Mekoli (7.60) iz VBA je nešto skuplji, baš kao i Aron Kresvel (7.60) koji bi mogao da ima dosta ofanzivnih akcija protiv Barnlija.

Ni Niom (7.00) iz VBA nije loše rešenje ako vam je potreban jeftin štoper, a imamo i osećaj da bi mogao da zablista neko iz Stouka, tipa Munijese (6.80) koji je baš jeftin.

Ove skupe nećemo ni da pominjemo, to ćete sami, dovoljno je pogledati cene, dakle, oko jednog oformite odbranu, ako igrate 3-5-2 ima dovoljno predloga kako da zatvorite jeftinijim igračima i da pređete na formiranje veznog reda.

VEZNI RED

Ovde je pravo pitanje gde očekujete pobedu favorita. Lično, ne mislimo da će Arsenal lako protiv Evertona, Ozil (10.80) i Sančez (12.80) deluju primamljivo, ali su i rizik.

Mi bismo recimo pre uzeli Pajea (10.60) i Eriksena (9.80) kao osnovu veznog reda, a onda ih upotpunili sa par jeftinijih igrača koji obećavaju.

U tom smislu, Kris Brant (7.40) je zbog svojih prekida idealan igrač za vas, a ako recimo uzmete De Brajnea (12.60) onda ćete morati da štedite na napadačima što nužno nije loše.

Hoće li vam se isplatiti Sadio Mane (10.00) protiv čvrstog Boroa koji teško prima golove, ili je možda bolje da spakujete Pola Pogbu (8.20) računajući da je psihološka barijera Junajteda probijena pobedom protiv Totenhema.

Ima tu još opcija, one jeftinije su Antonio (8.20) iz Vest Hema, Pedro (8.40) iz Čelsija, ili Kante (7.80), a za hrabrije probajte Zahu (7.60) iz Kristal Palasa.

NAPAD

Tu bi se verovatno trebalo držati proverenih tipova poput Dijega Košte (11.00), ali i Kejna (10.60) ili Ibrahimovića (10.60). No, to može svako da vam kaže, ima li jeftinijih napadača kojim biste mogli da zatvorite ekipu.

Naravno, Origi (8.00) kome Klop veruje je jedan od njih, a ne zaboravite ni da razmislite o Keleči Ikeanaču (8.60) koji će menjati Aguera.

Ostali?

Kalum Vilson (7.00), Biram Diuf (6.80), Rondon (7.40) su dobro čuvane tajne, do sada, eto otkrili smo ih.

Dakle, samo napred, sutra pravimo tim za kompletno kolo, a nećemo vam ostati dužni ni u sredu. Pa, izvolite, čekamo vas na fantasynova.rs.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 12.12.2016
19:08

A ko je iz Cg,moze li ucestvovati u ovoj igri?????Htio bi da se oprobam.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 12.12.2016
18:40

Ja imam aplikaciju fantasy teren