Fantazi PL - Ibra otvara poklone, ovo je tim za "Boksing dej"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.12.2016.
13:38
Izvor: Sportske.net

Napravili smo tim, prijavite se, čekaju vas nagrade. Imamo i alternative, ukoliko želite da napravite tim samo za ponedeljak!

Povezane vesti

Vreme je da napravimo tim, podsetimo, prva utakmica koja otvara "Boksing dej", duel između Votforda i Kristal Palasa ne ulazi u takmičenje, pa program počinje od 16 časova, do tada možete da prijavite tim.

GOLMAN

Tom Hiton (6.80)


Jeftin, a pouzdan. Barnli osvaja većinu poena kod kuće, retko prima golove, Hiton je jedan od najzaslužnijih za to.

ODBRANA

Nejt Klajn (7.80)


Nije neočekivano, igrao odlično, donosi oko šest poena u proseku, čini nam se da je potcenjen, oko njega ćemo oformiti odbranu.

Rajan Bertrand (7.40)

Iako su im rival Sparsi, čini nam se da bek Sautemptona zbog sjajnih partija zaslužuje šansu. Dao je gol u prošlom kolu, "Sejntsi" su tvrd orah kod kuće, eto prilike da uštedite.

Ešli Vilijams (7.20)


Probaćemo ponovo sa odličnim Velšaninom, u par navrata nam se isplatio, sigurno da mu neće biti lako protiv "Lisica", ali Everton nije bez šansi, a i šampion teško postiže golove.

Nevolja je ako igrate samo u ponedeljak, što ne možete da računate na Klajna (7.80) i Bertranda (7.40). Ne brinite, smislili smo rešenje. Odbranu oformite oko Beljerina (8.20), a da biste uštedeli pridodajte Špancu Majkla Kina (7.00) ili Bena Mija (7.00) iz Barnlija, koji u proseku donose više od pet bodova.

VEZNI RED

Aleksis Sančez (12.20)


Sigurno da ovde nema štednje, Čileanac bi mogao da bude ključ protiv upornog VBA.

Eden Azar (10.60)

Ni ovde se nismo dugo dvoumili, "Trešnjice" se neće braniti, ne umeju tako da igraju, u odsustvu Košte, Belgijanac će biti najveća opasnost po gol gostiju.

Gulfi Sigurdson (7.80)


Nismo sigurni da je Vest Hem favorit u Velsu, imali su dosta sreće u prošlom meču, Islanđanin je duša Svonsija, mogao bi mnogo toga da rešava danas popodne.

Adam Lalana (8.20)

Engleski reprezentativac igra tako da je ovo zaista "diskontna" cena, prilika da uštedite, a uzmete odličnog igrača.

Kevin De Brajne (12.00)

Jeste rizik, neće biti lako u Halu, ali bi suvi kvalitet Sitija mogao da odluči. U tom slučaju, moramo da probamo sa Belgijancem.

Jasno, Lalana (8.20) je igrač za našu fantazi ligu, ako birate iz utakmica koje su na programu dan ranije, za istu cenu možete da dobijete Jaju Turea (8.20)

NAPAD


Kako smo i rekli juče, zna se od koga treba krenuti.

Zlatan Ibrahimović (11.80)

Nema mnogo objašnjavanja, on je lider tima i sigurno će biti meta saigrača danas protiv Sanderlenda.

Divok Origi (7.80)

Počeće meč prema informacijama, ovo je rizik, ako nećete da čekate utorak, odnosno pravite tim za ponedeljak, onda nema dileme, probajte sa Nolitom (8.20), imaćete dovoljno sredstava.

Fantazi tim

Dakle, samo napred, na fantasynova.rs se prijavite za našu ligu, besplatna je, za najbolje predviđene su i novčane nagrade za najbolje. Ako želite da se takmičite za ozbiljan novac, trk do "Soccera", uplatite sredstva za fantazi i pokažite kakav ste menadžer!

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlocko
Monday, 26.12.2016
14:23

Hiton; Voker, Rid, Amat; Sancez, Volkot, Matic, Alen, Paje; Ibra, Kejn

avatar
Toti 10
Monday, 26.12.2016
14:19

Valdes, Klajn, Voker, Van Dajk, Ozil, Sigurdson, Mane, Pogba, Eriksen, Ibra i Negredo.