Fantazi PL - Englezi baš bez predaha!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.12.2016.
10:43
Izvor: Sportske.net

Posle vanrednog kola, odmah slede nova uzbuđenja za vikend i nova šansa za nagrade!

Povezane vesti

Vanredno kolo je donelo uglavnom očekivane rezultate, ali je nagradu nosio zaista veliki broj poena.

Nemamo vremena za analizu, sledi nova runda za vikend. Sada se zahuktava, čeka nas "Božićno ludilo", biće prilike da se takmičimo par puta nedeljno, a kao što i sami znate, tamo negde uz bogatu novogodišnju trpezu nema ništa lepše od engleske Premijer lige.

Naša sportske.net liga, ovog vikenda trajaće od subotnjeg gostovanja lidera Čelsija Kristal Palasu, do "Mersisajd" derbija u ponedeljak uveče.

Jasno, biće i subotnjih takmičenja, za one koji ne žele da čekaju ponedeljak uveče za ishod.

Sve vas to čeka na fantasynova.rs, naše takmičenje je besplatno, za ostala trknite do kladionice "Soccer" za mali novac možete da se takmičite za ozbiljne nagrade.

Šta ćemo za vikend?

Uvek je teško posle vanrednog kola, još se vidaju rane od poraza, prave analize, odmeravaju opcije.

Ali, da kao i obično krenemo od golmana.

Popularan izbor će biti Ugo Ljoris (8.20) jer Barnli retko daje golove na strani, ali to nije nikakva nauka. Nama je potreban jeftiniji golman koji će imati dosta intervencija, skupljati bodove, neko poput recimo Eurelja Gomeša (7.00) čiji Votford gostuje u Sanderlendu.

Još jedan dobar izbor je i Viktor Valdes (7.00), Boro dočekuje Svonsi, mogli bismo da vidimo dobar meč, Velšani se sigurno neće samo braniti.

Frejzer Forster (7.20) je još jedan golman o kome treba da razmislite, "Sejntsi" su tvrdi, a gostovanje "Trešnjicama" nije lako, domaćin uvek igra napadački fudbal.

Što se defanzivaca tiče, ako ste nas poslušali, Deni Rouz (9.20) se itekako isplatio. Ali, sada je skuplji, a takođe cenu drži Markos Alonso (9.00) iz Čelsija.

Imali smo još jedan odličan pik sredinom nedelje, jasno, Čarlija Danijelsa (7.20) koji je ponovo jeftin, ali Sautempton je tim koji se veoma dobro brani. Kad smo kod Burnmauta, nekako nam ispod radara prolazi Nejtan Ejk (7.20). Ovaj Čelsijev pitomac igra odlično u poslednje vreme.

Ako vam treba skup igrač za odbranu naš izbor je ipak Rouz (9.20), ali nađite mesta i Arona Kresvela (8.20) iz Vest Hema, ako ćete ipak štedeti na odbrani.

Ako verujete Sanderlendu, onda je Patrik Van Anholt (7.80) čovek za vas, a od baš jeftinih defanzivaca imamo Britosa (7.00) iz Votforda.

U veznom redu većina će krenuti od Pajea (11.20), zato mu je cena visoka, ali je još viša Kristijanu Eriksenu (11.40) čiji Totenhem dočekuje Barnli.

Ali, to je lako, kako ćete da popunite ostatak veznog reda?

Mi bismo recimo probali sa Šaćirijem (8.00) koji je začuđujuće jeftini, Stouk dočekuje Lester. Setite se da smo najavili da ne verujemo šampionu ni posle one ubedljive pobede nad Sitijem i da Burnmaut ima šansu, desilo se to što se desilo.

Od jeftinijih igrača veznog reda Gaston Ramirez (7.60) je interesantna opcija, a možda bismo probali i sa Jajom Tureom (8.00) protiv Arsenala. Izbegavamo derbi kola, to je jasno, mada nam se čini da bi "Građani" mogli konačno da zaigraju na nivou koji se od njih očekuje.

Treba vam nešto jeftinije?

Sofijan Bufal (7.20)
igra u dobroj formi, a za hrabrije probajte sa jednim od igrača VBA, Matom Filipsom (7.20) ili Krisom Brantom (7.40). VBA dočekuje Junajted i skupo će prodati kožu.

I na kraju napad.

Da, lako je Dijego Košta (10.60) u subotnje rano popodne. Ali, da li je to sve?

Svakako da nije, Hari Kejn (12.00) nam je ostao dužan.

No, ako uzmete i skupe igrače u vezi, teško će vam ostati novac za ovaj tandem iz snova.

Ko su jeftiniji igrači u napadu na koje možete da se oslonite?

Šuška se da će Endi Kerol (7.60) početi, ne zaboravite ni Defoa (8.20), on je kao vino. U Sautemptonu posle povrede Ostina (7.60) šansu dobija Šejn Long (7.60) ali to je preveliki rizik.

Ibra (11.00) je skup, a ako ćete čekati ponedeljak, a treba vam jeftiniji špic Origi (8.00) je rešenje. To pod uslovom da verujete "Crvenima". Ako ste uz "Karamele", taj izbor je lak, Romelu Lukaku (8.40) i kada bolje razmislimo, s obzirom na odbranu Liverpula, on je potcenjen ovog vikenda.

I to je to, u subotu pre podne ćemo da napravimo ekipu, daćemo i opcije za subotu, pa izvolite, čekamo vas!

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
T14H
Friday, 16.12.2016
18:42

Питање је кога за капитена, Косту, Кејна, Ериксена или Антонија?

avatar
zlocko
Friday, 16.12.2016
16:50

Pickford; Walker, PvA, Brunt, Ried; Sanchez, Allen, Walcott, Payet; Costa, Kane.

avatar
Toti 10
Friday, 16.12.2016
12:44

Valdes, Voker, Van Dajk, Kejhil, Eriksen, Sancez, Mozes, Kante, Saciri, Kosta, Origi.