Fantazi PL - Da se zagrejemo za Ligu šampiona!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.02.2017.
16:48
Izvor: Sportske.net

Redovno kolo, vraća se i onaj najbolji fudbal, ovo su neka razmišljanja za vikend...

Povezane vesti

Novi vikend, sada ćemo se igrati i češće, počinje Liga šampiona.

Ali, pre toga, redovno englesko kolo. Naša sportske.net liga počinje u subotu duelom Arsenala i Hala, završava se u ponedeljak uveče kada Siti gostuje "Trešnjicama".

Da vidimo kakve su nam opcije?

Što se golmana tiče, Čeh (7.80) više ne uliva poverenje, a mnogi će posegnuti za Čelsijevim čuvarom mreže. Barnli je odličan kod kuće, ali Kurtoa (7.60) bi mogao da ostane nesavladan i donese bodove lideru.

Jeftiniji golmani?

Daren Randolf (7.20)
iz Vest Hema protiv VBA, tu bi moglo da bude malo golova, a ako verujete Sanderlendu, Vito Manone (7.00) će dobiti prednost u odnosu na Pikforda (6.80).

U odbrani, standardno, uz Valensiju (9.20) drugi najskuplji Alonso (9.00), ali mi se uvek opredeljujemo za jeftinije. Pada cena bekovima Arsenala, jer igraju loše, Beljerin (8.00) više nije tako skup, ali mi bismo vam pre predložili da ekipu oformite oko Aspilikuete (8.20) koji donosi oko osam poena u proseku.

Od jeftinijih defanzivaca zanimljiv je Funes Mori (7.40) jer Boro teško postiže golove, mada ni odbrana Evertona ne blista. Razmislite i o Martinu Olsonu (7.00), Svonsi igra mnogo bolje od kada je Klement trener. Kresvelu (7.20) je takođe pala cena jer ne donosi poene kao prošle godine, videćemo šta može Vest Hem protiv VBA.

Kao i obično, u veznom redu neki igrači poput Sančeza (11.60) ili Azara (9.40) su svačiji izbor. Mi bismo savetovali da probate sa Mihtarijanom (8.80) koji je jeftiniji, a igra odlično u poslednje vreme.

De Brajne (11.40) je neko sa kim ne možete da pogrešite, a kada su u pitanju jeftiniji vezisti, Zaha (7.80) deluje primamljivo, kao i Škot Snodgras (7.80) koji je iz Hala prešao u Vest Hem.

Prošle nedelje predložili smo vam napad sa trojicom, svi su se upisali, Lukaku je dao čak četiri gola.

Možda da probate ponovo sa Ibrom (10.60), Koštom (9.60), ali mi bismo vam preporučili i nekog jeftinijeg poput Kerola (7.40) ili Ljorentea (7.20). Uvek možete da se nadate da će Defo (7.60) izvući "Crne mačke" iz kanala svojim golovima.

To su neke opcije, u subotu pravimo tim, prijavite se na fantasynova.rs, što nas je više, novčane nagrade su bolje.

Srećno!

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlocko
Friday, 10.02.2017
18:02

Grant; Brunt, Ried, Coleman; Sanchez, Alli, Phillips, Snodgrass; Ibra (c), Kane, Gray.