Fantazi LŠ - Sreda je nova šansa!

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.10.2015.
13:43
Izvor: Sportske.net

Ako spojite Ibru i Kavanija navijači Reala će drhtati. Može li vam Bambi biti od koristi i znate li koji napadača GARANTUJE gol?

BETA/AP Photo/Thibault Camus
BETA/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Utorak nije prošao loše, 128.30 poena, plasman među prvih 100, ali daleko od ozbiljnih stvari.

Hajde da probam da se popravim danas i da vam pomognem u izboru tima za sredu. Ima nekoliko zanimljivih parova, ponovo se uzdamo u intuiciju, a probaću da vam iskombinujem tim sa nekoliko iznenađujućih pikova.

Da bi bilo zanimljivije, promeniću i formaciju u 3-4-3, da probamo sa ofanzivnijim fudbalerima.

Juče smo pogodili sa Robertom, nije primio gol, mada istini za volju i nije imao mnogo intervencija, danas ću više rizikovati, uzimam Vilanda (7.00) golmana Malmea. Primio je četiri gola u dve utakmice, imao čak 14 odbrana, ni Real ga nije napunio, pa sumnjam da će to učiniti Šahtjor. Doduše, nije doneo mnogo poena u prva dva meča, ali štedljiv sam kad su čuvari mreže u pitanju.

Ostale opcije?

Može i njegov kolega, golman Šahtjora, Pjatov (7.40) mada je nešto u poslednje vreme sklon kiksevima, a većina će uzeti Oblaka (7.80) koji ima verovatno velike šanse da sačuva svoju mrežu protiv Astane.

Recimo i to da Trap ne brani za PSŽ zbog povrede, možete da uzmete Sirigua (7.60), ali brani protiv oslabljenog Reala. Ko zna, možda bude tvrd meč, pa bi Italijan mogao da vam donese poene.

stefan savic-600-20150907113852

U odbrani krećem od Stefana Savića (7.80), igraće u paru sa Godinom, nije preskup, a mogao bi da donese dosta bodova. Pazite na levog beka, preskupi Filipe Luis (9.20) nije najavljen, trebalo bi da igra Sikeira (8.20).

Dodaću i Zabaletu (8.00) iz Sitija, biće izgleda u timu umesto Sanje (9.40), a novost je da se vraća mašina za bodove, Aleks Kolarov (9.60).

Na kraju vam predlažem Hakana Baltu (7.60), Galatasaraj će ugostiti Benfiku i to bi mogao da bude tvrd meč. Balta je igrač sa najboljim pasom u defanzivi Turaka, od njega više izbijenih lopti ima Semih Kaja koji neće igrati večeras, pa će centar odbrane biti baš ovaj igrač koji nije ni skup.

Od ostalih Markinjoš (8.40) će na teren umesto povređenog Luiza u PSŽ.

Juventusova odbrana će biti standardna, ništa od Ruganija (7.00) koji je bio moj pik u razmatranju, izgleda da će opet igrati Evra (8.60) pre Aleksa Sandra (8.00).

Najjeftinije isplative opcije su naš Rodić (6.20) iz Malmea, a u Šahtjoru bi mogao da vam se isplati Rakitski (7.60) koji ima sličan učinak, a jeftiniji je od Darija Srne (8.20).

Russia Soccer Champions League

U veznom redu uzeću Kazemira (8.40) iz Reala koji će činiti osnovu rovovske bitke na sredini u odsustvu Modrića. On je sakupio 90 minuta u prva dva kola, bio odličan u defanzivnoj statistici, pa nema razloga da mu ne pružim šansu, tim pre što se očekuje da će se Real braniti na "Parku Prinčeva".

Pridodaću Bambija Tošića (8.40), Junajted mu je bivši klub, ma kako čudno zvučalo. Igra u odličnoj formi u ruskom šampionatu, CSKA neće biti lak zalogaj za "Đavole". Srpski reprezentativac je doneo najviše bodova od svih veznih igrača "Armije", nije loš izbor, sigurno je da će imati prostora na ovom meču.

Ne odustajem od Kuadrada (9.00), cena mu je porasla u odnosu na prethodno kolo jer se igra Juventusa u velikoj meri zasniva na njegovim sposobnostima "jedan na jedan". "Koltovi" će se večeras braniti bunkerom na "Areni", videli ste i protiv Intera, da je Kuadrado čovek kod koga je najviše lopta, odigrao je svih 180 minuta u dve pobede Juventusa i zaslužuje priliku.

Britain Soccer Premier League

Zatvoriću vezni red sa Depajom (9.40) koji će se posle hlađenja vratiti u tim. Njegove partije se umnogome razlikuju u Evropi, deluje mnogo bolje u LŠ nego u PL i to je razlog da ga izaberemo pre recimo Sterlinga (9.60) koji u duel sa Volfsburgom ulazi posle sjajne partije za vikend.

Jeftinije opcije u veznom redu?

Navas (8.80) će igrati večeras za Siti od prvog minuta, Mateo Kovačić (8.40), Kedira (8.20) mnogo znači Juventusu, Oliver Tores (7.60) iz Atletika je dobra kupovina da zatvorite jeftinijim igračem vezni red.

Pominjao sam Pontusa Vernbluma iz CSKA (7.80) u ponedeljak kao vrednog skupljača bodova.

France Soccer League One

Za napad sam ostavio oko 35 miliona, treba mi trojica "aždaja", i sami znate da obično jurim tandem koji bi mogao da se istakne, idem na Ibrahimovića (12.80) i Kavanija (10.20), i jedan i drugi će biti motivisani protiv oslabljenog Reala. Jasno da neće biti lako probiti Benitezov katanac, ali da probamo, moglo bi da donese prevagu u situaciji da PSŽ iskoristi Realove muke.

Ostalo je više nego dovoljno za Moratu (9.60) iz Juventusa koji je u proteklih pet mečeva Lige šampiona, računajući i prošlu sezonu u kojoj je igrao finale postigao isto toliko golova. To naravno nije garancija, ali momku ide, da to ispoštujemo.

Ostali?

Mandžukić (9.40) počinje za Juve, i on nekako deluje bolje u Evropi nego u Seriji A.

Grizman (11.00) je takođe u velikoj formi, društvo će mu praviti Džekson Martinez (9.00), možda su Kazahstanci prilika da proigra.

Što se Reala tiče, povređen je Benzema, izgleda da će najskuplji igrač na večerašnjem fantaziju Kristijano Ronaldo (16.40) igrati u napadu.

Znam, hoćete mnogo jeftinije...

Recimo Bas Dost (8.00) iz Volfsburga, tandem CSKA Musa (8.40), Dumbija (8.20). U ruskom prvenstvu, prvi daje golove, drugi asistira, jasno da je ovo Junajted, ali umeju da budu opasni.

Razmislite o Luku De Jongu (8.00) i Lusijanu Narsingu (8.40), mogla bi da se otvori utakmica u Volfsburgu i da to bude rudnik za bodove, kada su napadači u pitanju.

Moj tim:

Viland,
Savić, Zabaleta, Balta,
Kazemiro, Tošić, Kuadrado, Depaj,
Ibrahimović, Kavani, Morata.


Kapiten mi je Kavani, ne Ibra, pripišite to intuiciji, (uz to, Juventini baš nemaju neko mišljenje o pomenutom čoveku).

Fantazi Ligu šampiona možete igrati ovde, a pravila pročitajte ovde. Imate i kao novinu, statistiku ovde.

Prijavite se i krenite po nagrade.

Napomenimo da pravo učešća imaju STARIJI OD 18 GODINA, a igra se pod okriljem sportske kladionice "Soccer"..

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Wednesday, 21.10.2015
17:22

Bufon, Ramos, Kompani, Kolarov, Verati, Kvadrado, Sterling, Isko, Dumbija, Kavani, Marsijal.