Fantazi LŠ - Spremni za utorak?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.10.2015.
12:35
Izvor: Sportske.net

Da li ste sastavili tim? Može mala pomoć? Juče smo pričali o spavačima, danas ćemo o ljudima koji mogu da vas odvedu do nagrade!

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Juče smo pričali o "spavačima", odnosno pritajenim tigrovima i skrivenim zmajevima, nešto od toga ću iskoristiti da napravim tim za utorak, a za vas je svakako najvažnija informacija ko će igrati, pošto se danas, to manje-više zna, kada su u pitanju utakmice za utorak.

Juče sam vam za mesto golmana predložio Roberta (7.00) iz Olimpijakosa koji uvek ima veliki broj odbrana, a ako nekome treba skuplji golman, u obzir dolazi i Asmir Begović (7.60) iz Čelsija. Zvuči ludo, ali bi Murinjo mogao konačno da stegne odbranu, u Kijevu ga čeka tvrdi Dinamo, ne bi čudilo da meč završi sa malo golova.

Dosta igrača će krenuti na Domeneka (7.60) čija Valensija dočekuje Gent, no kako rekoh, odlučio sam se za golmana Olimpijakosa.

Ne odustajem od 3-5-2, za početak predlažem da razmislite o Vendelu (8.00) iz Leverkuzena. Večeras ga gledaju skauti Barselone, ovaj levi bek Bajera je odigrao svih 180 minuta do sada, ima odlične statistiku, recimo pet uklizavanja, po 3 izbijene i presečene lopte i mogao bi da bude dobar pik protiv Romine odbrane, koja, makar meni, nije baš uverljiva.

Spain Soccer Champions League

Odlučio sam se i za Škodrana Mustafija (8.40) koji je u prva dva meča doneo 7.70 bodova, jeste malo skuplji, ali je opasan i po protivnički gol. Valensija je sačuvala jednom protivničku mrežu, u Lionu, protiv Zenita su primili čak tri gola na "Mestalji", ali Gent nije ta klasa. Nemački reprezentativac je inače imao 5 uklizavanja u prve dve utakmice i čak 10 presečenih lopti.

Uzeću i Lajuna (8.60) iz Portoa, on je jedan od najofanzivniji defanzivaca u Ligi šampiona, ima čak 9 ulazaka u kazneni prostor, doneo je 6.45 bodova za 100 minuta koliko je odigrao. Maikon neće igrati za Porto, Markano je pod znakom pitanja, pa pazite pošto pretpostavljam da se zalećete na igrače Portoa jer igraju sa Makabijem.

Od ostalih, Krišito (8.00) ima problem sa povredom, razmislite o njegovoj zameni Netu (7.60) iz Zenita.

Relativno jeftinija kupovina je Janga-Mbiva (7.60) iz Liona, on i Umtiti (7.80) imaju prednost nad našim Biševcem (7.60).

Russia Soccer Champions League

Što se veznog reda tiče, tu odmah idem na Šatova (8.40) iz Zenita. Sada mu je porasla cena, posle prošlog kola kada je Gentu dao gol. Do sada je doneo 8.30 poena, objašnjavao sam vam pre tri nedelje, strašan igrač, koristi prazan prostor, skupi i neke poene u defanzivnoj kategoriji.

Na njega ću da dodam kapitena Valensije Danija Pareha (8.00) koga sam vam predstavio juče, popijte jednu u moje ime kada večeras bude zategao neku golčinu iz slobodnjaka. Prošle godine ih je dao 12 u ligi, sada posti.

Mesto sam ostavio i za Kokelana (8.20), trebaće mu mnogo srčanosti koju ima večeras protiv Bajerna. Biće sigurno u timu, odigrao je 86 minuta u prva dva meča, ima prilično siguran pas, prvom do sebe, računajte na uklizavanja, prekinute napade, neretko je u završnici, ali ne nadajte se tome protiv Bajerna.

Protiv Dinama je Tijago Alkantara (9.20) doneo dosta bodova, uzimanjem ovog igrača Bajerna obezbedili ste bodove na pas igru, imao je preciznih 180 od 197, uz to je spojio 3 asistencije, 13 ulazaka u kazneni prostor. Jasno, imao je lakše rivale od Arsenala, ali on radi dobar posao i defanzivno. Alkantara je u prva dva meča LŠ doneo 15.05 bodova.

Italy Soccer Champions League

Ispoštovaću Florencija (8.40) iz Rome ne zbog onog neverovatnog gola protiv Barselone, već zbog pozicije na kojoj igra. Garsija će izvesti večeras jednu varijatu 4-3-3, Florenci i Salah po bokovima, Džeko kao centralni napadač.

Italijan ima odlične brojeve i to u oba pravca, 8 ulazaka u kazneni prostor, ukupno 10 izbijenih i oduzetih lopti. Osim gola Barseloni, imao je još dva šuta u okvir, može da bude opasan i da donese baš solidan broj poena.  

Ako ćete skuplje, probajte sa Aleksisom Sančezom (11.60) koji je u velikoj formi, kao i Volkot (9.60).

Vilijan (9.00) počinje za Čelsi, prekinuo je seriju golova protiv Aston Vile, ali je uvek opasan.

Jeftinije opcije od mog veznog reda su vrednica Havi Garsija (7.60) iz Zenita, naš Luka Milivojević (7.20) koji se vraća u tim Olimpijakosa nakon izdržane kazne od dva meča, Serhi Roberto (8.40) koji igra za Barsu jer je povređen Inijesta.

I na kraju, za napad su mi ostala oko 25 miliona.

Spain Soccer Champions League

Tu nema šta da se razmišlja, idem na Nejmara (14.00) koji je skuplji od Suareza (13.60), pratim formu Brazilca iz prvenstva, sada je njegovih "pet minuta" kada je povređen Mesi.

Upariću ga sa sa Abubakarom (9.20) iz Portoa koji je već dao dva gola i mogao bi da bude napast za Rajkovića (6.60) večeras.

Ako nećete Nejmara jer je preskup, ili vam se ne sviđa njegov imidž, probajte sa Tomasom Milerom (13.40) koji uvek daje golove na ostrvu.  Levandovski (13.00) je još jeftiniji, možda nastavi teror, dobra mogućnost je i Hulk (10.80) ako "pozeleni" večeras, Lion će biti u nevolji.

Neke jeftinije opcije su kako sam pisao juče, Mehmedi (7.60) iz Leverkuzena, sjajni Jarmolenko (8.20) iz kijevskog Dinama, Pako Alkaser (7.80) koji počinje večeras za Valensiju, Ideje (7.60) iz Olimpijakosa.


Dakle, moj tim, koji će izvesti Nejmar sa kapitenskom trakom je:

Roberto,
Vendel, Mustafi, Lajun,
Tijago Alkantara, Kokelan, Florenci, Pareho, Šatov,
Nejmar (kap), Abubakar.


Fantazi Ligu šampiona možete igrati ovde, a pravila pročitajte ovde. Imate i kao novinu, statistiku ovde.

Prijavite se i krenite po nagrade.

Napomenimo da pravo učešća imaju STARIJI OD 18 GODINA, a igra se pod okriljem sportske kladionice "Soccer"..

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 20.10.2015
13:44

Nista mi nije jasno kako se ovo igra...Bio sam se registrovao,ali sam se brzo izlogovao.

avatar
fantasynova.rs
Tuesday, 20.10.2015
15:09

http://fantasynova.rs/kako-da-igram/kosarka.html