Fantazi LŠ - Pet favorita otvaraju vrata nagrade?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.11.2015.
14:25
Izvor: Sportske.net

Krug se okreće, ako biste pravili tim od igrača iz ovih pet timova koji bi mogli da dobiju utakmicu da li bi dobitak bio bliži?

Beta/AP Photo/The Canadian Press, Hannah Yoon
Beta/AP Photo/The Canadian Press, Hannah Yoon

Povezane vesti

Neki ćete da čekate Totenhem za mesto u prvih 10 na PL fantaziju, mi neznalice se okrećemo Ligi šampiona.

Pošto nemam vremena da sumiram stvari od vikenda, na 89 sam poena, imam još Kajla Vokera, pa ako bek Totenhema ne da večeras četiri gola, očigledno neću biti ni među prvih 100.

Ali, dobra stvar sa fantazijem je što nema vremena za kukanje nad prosutim mleko, već u utorak kreće Liga šampiona, dve večeri najboljeg fudbala koji je čovek izmislio u istoriji.

Spain Soccer La Liga

Sutra ćemo da pravimo tim, danas sam izdvojio pet favorita za pobedu, pa ćemo pričati o igračima koji bi mogli da budu okosnica tima.

Najveći favorit je bez dileme Barselona protiv BATE Borisova, nije iznenađenje što je Suarez (14.20), Nejmar (14.60) i tu vam moj savet nije potreban.

Ali, prema nekim najavama, a to ćemo potvrditi u sredu, Serhi Roberto (8.60) će početi meč, pa bi mogli da razmislite o njemu kao igraču koji ima dosta šansi da napravi bodove, a nije preskup.

Takođe, Olimpijakos bi trebalo da dobije Dinamo, mada su u Zagrebu imali dosta sreće. Grcima je na neki način ovo meč odluke i sigurno će u paklu Pireja učiniti sve da dobiju meč.

Milivojevic

Ideje (7.80) je dao gol na Maksimiru, ali bi prava vrednost mogao da bude naš Luka Milivojević (7.60) koji se posle suspenzije vratio u tim, doneo 6 bodova i nije dobio bonus jer je iznervirao domaće noseći Zvezdin kačket.

Ne znam za vas, ali ja verujem u Romu u sredu uveče protiv Leverkuzena. Na "Baj Areni" smo videli festival golova, Rimljani moraju do pobede kako bi sačuvali šanse za top 16. U svakom slučaju njihove igre su bolje od rezultata, recimo za vikend su nadigrali Inter i ostali praznih šaka, neće biti čudo ako "Farmaceuti" plate ceh.

Italy Soccer Serie A

Pjanić (9.60) je čovek oko koga ću praviti ekipu, još nema sastava, ali proverićemo, tek Džeko (9.40) je 649 minuta bez gola, mnogi će uložiti u njega nadajući se prekidu posta.

Šahtjor je spakovao sedam golova u petak svom pratećem timu Zariji, naljutio ih je poraz u Švedskoj i sigurno da bi u Ljvovu (ako se ne varam sada igraju tamo) mogli da se osvete Malmeu.

Bernard (7.80) i Fred (8.20) su igrači koje bi trebalo uzeti u razmatranje, kao i kapitena Darija Srnu (8.20) koji će verovatno kampovati na protivničkoj polovini.

I na kraju Čelsi protiv Dinama iz Kijeva, to jeste problematično imajući u vidu situaciju, ali ovo je "kafana kod poslednje šanse" za Murinja i njegov tim.

Britain Soccer Premier League

Košta (11.00) me je izdao par puta, što u PL, što u Ligi šampiona, pa bih radije proverio hoće li Ramireš (8.20) dobiti priliku, kao i Vilijan (9.40), Brazilci iz veznog reda.

Iz odbrane Aspilikueta (9.00) deluje skupo, ali je doneo najviše bodova kada su defanzivci Čelsija u pitanju.

Znam, zagrajaćete, a Atletiko?

Međutim, na njih ne računajte, meč počinje ranije, u 16 časova po našem vremenu i ova utakmica nije u ponudi za fantazi ove nedelje.

Danas pravimo tim za utorak, do čitanja.

Fantazi Ligu šampiona možete igrati ovde, a pravila pročitajte ovde. Obavezno pogledajte statistiku ovde.

Prijavite se i krenite po nagrade.

Napomenimo da pravo učešća imaju STARIJI OD 18 GODINA, a igra se pod okriljem sportske kladionice "Soccer"..

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 03.11.2015
10:10

Ko god igra i ko moze neka uzme Suareza i Neymara. Nece pogresiti xD

avatar
Toti 10
Monday, 02.11.2015
22:01

Hart, Kolarov, Aspilikueta, Srna, Pjanic, Vilijan, Kasorla, Salah, Suarez, Levandovski, Benzema.