Fantazi LŠ - Olimpijakos i Barsa u prvom planu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.11.2015.
15:35
Izvor: Sportske.net

Čini se da su u pitanju prva dva favorita u večerašnjim utakmicama, da li njihovi igrači treba da ponesu glavni teret u pravljenju dobitnog tima?

BETA/AP Photo/Darko Bandic
BETA/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Nastavljamo sa "fantaziranjem", sreda je, ima par zanimljivih mečeva, ali prvo kratka retrospektiva utorka.

Imam blizu 100 poena, šampion je na 128.6, očekujem da mi zahvali za Kanibolotskog golmana Šahtjora, u prvih 10 je uglavnom on bio na golu i De Hea.

Popularna kupovina bio je i Srna,  a razočarali su opet moji pikovi, Ibra i Kavani.

Danas ćemo promeniti formaciju, idemo na 3-4-3, uz nadu u dosta golova.

Gde ih neće biti?

Germany Soccer Champions League Final

Verovatno u mreži Barselone, ali je Ter Štegen (8.40) preskup, pa sam se odlučio za Domeneka (7.60) iz Valensije. "Los Ches" ili ti "Slepi miševi" igraju tvrdo, nisu baš u sjajnoj formi, ali bi mogli da sačuvaju svoju mrežu protiv Genta.

Isto očekuju i na "Karaiskakiju" kada je Roberto (7.40) golman Olimpijakosa u pitanju. Ovaj Španac donosi prosečno oko 3.77 poena, dok je golman Valensije doneo manje 3.20, ali verovatno će imati više posla i šansu da zaradi poene.

Iz Olimpijakosa ću za odbranu da uzmem odličnog Masuakua (7.40), jeftinog skupljača bodova (u proseku ih donosi po pet na meču). Uzeću i drugog defanzivca Grka, Botia (7.60) nije skup, a ako Olimpijakos sačuva mrežu on i Masuaku bi mogli da vam donesu solodno poena.đ

Germany US Soccer

Uz njih dodajem Škodrana Mustafija (8.60) iz Valensije koji je moj omiljeni pik jer je uvek opasan prilikom prekida.

Ko hoće još Grka, može da proba sa Siovasom (7.80), a ko ima novca Lajun (9.00) iz Portoa je odlična kupovina, jedan od odbrambenih igrača koji donosi baš dosta poena.

Ako hoćete igrača Barse, Adrijano (8.60) možda nije loš izbor, večeras će početi protiv BATE Borisova, uz njega su Maskerano (9.40) i Vermalen (8.80).

Neki razuman pik je naš povratnik Ivanović (8.60), ali ne bih se kačio za meč između Čelsija i kijevskog Dinama.

Germany Soccer Champions League

Otkrio sam već u tekstu u ponedeljak, vezni red ću da formiram oko Pjanića (9.60) koji je igrač koji najviše poena donosi u Romi. Može da asistira, u poslednje vreme mu je slobodnjak kao penal, toliko mu verujem večeras da će biti i kapiten.

Nakačiću i Daglasa Koštu (10.20) koji neće za rivala imati Beljerina (8.60) već Debišija (7.40) i tu mu je posao olakšan, makar su to procene.

Idem i na Serhija Roberta (8.60) iz Barselone koji se razmahao u poslednje vreme i pametna je kupovina za ne baš veliki novac.

Vezni red zatvara Salah (8.40) iz Rome koji se nije proslavio u dosadašnjem toku Lige šampiona, iako igra sjajno u Seriji A.

Jeftiniji predlozi?

Dani Pareho (8.20) kapiten Valensije nikako da proigra i nađe formu iz prošle sezone, možda je protiv Belgijanac preokret?

Darder (7.40) iz Liona nije osvojio puno bodova, večeras će biti u timu protiv Zenita.

Šatova (8.60) predlažem iz nedelje u nedelju,  ovaj odlični igrač Zenita vam se isplatio, prosečno donosi blizu deset bodova.

U Portou ću vam skrenuti pažnju na par dobrih kupovina. Meksikanac Korona (7.60) će igrati, kao i Imbula (8.00).

Neko može da nađe mesto za našeg Luku Milivojevića (7.60) koji je u Zagrebu doneo 6 poena.

Italy Soccer Serie A

I na kraju, napad, imam 32 miliona za trojicu. Očigledno, nemam da uparim Suareza (14.20) i Nejmara (14.60), uzeću Brazilca koji u poslednje vreme češće asistira.

Iskombinovaću ga sa Žervinjom (9.20) koji je u odličnoj formi, a do sada nije doneo ništa u Ligi šampiona, pa je večeras možda njegovih pet minuta u ovom takmičenju.

Za ostali novac, ne mogu baš da puno biram, Braun Ideje (7.80) iz Olimpijakosa, dao je gol na "Maksimiru", imao i jedan veliki promašaj, i večeras će biti glavna opasnost za "Modre".

Ostali napadači?

Levandovski (13.20) i Miler (12.80) su dobar tandem ako imate novca za dva napadača i igrate drugačiju formaciju, a od jeftinijih bi ste mogli da razmislite o Džubi (8.20) iz Zenita. Otkrio sam vam ga na početku, daje golove i donosi poene, doduše, kod kuće.

Pako Alkaser (8.00) je bio moja dilema kada sam birao Idejea, Sandro Ramirez (8.80) će činiti trio sa Nejmarom i Suarezom. Belorusi će paziti na Južnoamerikance, možda se njemu otvori prostor.

Dakle, moj tim:

Domenek
Masuaku, Mustafi, Botija,
Daglas Košta, Pjanić (kap), Serhi Roberto, Salah,
Nejmar, Žervinjo, Ideje.


Fantazi Ligu šampiona možete igrati ovde, a pravila pročitajte ovde. Obavezno pogledajte statistiku ovde.

Prijavite se i krenite po nagrade.

Napomenimo da pravo učešća imaju STARIJI OD 18 GODINA, a igra se pod okriljem sportske kladionice "Soccer"...

Ne propustite