Fantazi LŠ - Laka konjica u napadu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.02.2017.
08:35
Izvor: Sportske.net

Nije lako napraviti tim, mada Atletiko, Siti, Sevilja i Juve ulaze kao favoriti u utakmice osmine finala...

fantasynova.rs
fantasynova.rs

Povezane vesti

Utorak i sreda, četiri nova meča Lige šampiona, kompletiraćemo prve utakmice osmine finala.

Kao i obično, u ovom tekstu se bavimo nekim opcijama koje bi vam pomogle da stignete do dobitka, a timove ćemo praviti kasnije, kada budu potvrđene startne postave.

Da krenemo kao i prošlog puta sa analizom duela.

Bajer Leverkuzen - Atletiko Madrid


Svakako da "Jorgandžije" ulaze kao favorit u ovaj dvomeč, i nema razloga da sumnjamo da će Simeone odustati od defanzive i želje da zaštiti svoju mrežu na "Baj Areni".

Leverkuzen je izgubio najboljeg igrača Čalhanoglua (7.80), sve oči će biti uprte u Julijana Brandta (7.20) koga želi Liverpul.

Ipak, čini nam se da će teško "Farmaceuti" naći lek za iskusnije goste, pa svakako, golman Moja (7.40), Savić (8.40), Lukas Ernandez (7.80), dolaze u obzir za odbranu. Podsetićemo vas da nema Godina (8.60), kao i da će Vrsaljko (7.60) početi meč.

Ako očekujete da se izostanci odraze na odbranu gostiju, Ćićarito Ernandez (8.00) je napadač za vas.

Mančester Siti - Monako


"Kneževi" su skinuli skalp Totenhemu, radi se o jednom od najefikasnijih i najtalentovanijih timova u Evropi. Sigurno da nas čeka atraktivan fudbal, videćemo može li Monaku da parira iskusnijem Pepovom timu.

Ovde pre svega potražite ofanzivce, Aguero (10.80) će biti popularan izbor, vezni red, kao i obično, možete da oformite oko De Brajnea (12.20) kao najskupljeg igrača tima.

Leroj Sane (8.20) će igrati sigurno, kod Monaka, Bakajoko (7.40) je interesantno rešenje, Bernardo Silva (8.00) svakako mozak ekipe.

Zvuči rizično, ali Đibril Sidibe (8.00) je donosio više od 10 poena u proseku u odbrani "Kneževa".

Sevilja - Lester

Lester je mnogo bolje igrao u Evropi nego u PL gde se bori za goli život, pitanje je koliko mogu da podignu glavu iznad problema u ligi, ali da odigraju rasterećeno, to svakako. Jednostavno, nemaju šta da izgube.

Par igrača iz odbrane Sevilje bi moglo dobro da vam posluži, recimo Marijano (9.00), ali je papren. Poslednje informacije govore da se oporavio Niko Pareha (8.20) i da će igrati od početka.

Nasri (9.80) je skuplja opcija za vezni red, Vitolo (8.40) jeftinija.

Ne verujemo da će biti puno golova, bez obzira na pristup, pa bismo vam savetovali da Jovetića (9.00) ipak ostavite za neki drugi put. On i Ben Jeder (8.80) bi trebalo da počnu meč u ekipi Andalužana.

Lester izgleda toliko loše da ne znamo šta bismo vam savetovali, eventualno Danija Drinkvotera (7.40) kao jeftiniju opciju za vezni red, ili da probate da oživite Mareza (8.20).

Porto - Juventus


Ovde je Juve favorit, ali u "Zmajevom gnezdu" nikome nije lako.

Odbrane će imati glavnu reč, Juventus ima problem sa povredama Barzaljija (8.40) i Kjelinija (9.60). Probaće da ih oporave, ali za to nemate potvrdu, a rizik je preveliki. Lihštajner (8.40) bi trebalo da dobije prednost u odnosu na Alveša (10.00), a mnogo bodova u odbrani Portoa donosio je Aleks Teleš (8.00), pa i o njemu razmislite.

Kuadrado (8.40) igra sigurno, u veznom redu Portoa, Erera (7.40) nije loše rešenje, mada se nije proslavio jesenas kad smo mu pružali šansu.

Ako verujete u Juve, Iguain (10.60) i Dibala (10.20) su sigurno vaš pik, ali je rizično staviti ih obojicu.

U Portu imaju dilemu da li da počnu sa novajlijom Tikinjom Soarešom (7.80) koji je eksplodirao po dolasku iz Gimaraeša. Videćemo, ali Andre Silva (8.20) je jesenas bio ključ.

Liga sampiona

I to je to, evo predložićemo vam tim za besplatno takmičenje, na fantasynova.rs, a tokom dana, napravićemo ekipu i samo za utorak, ako želite da se takmičite za ozbiljne nagrade.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Il Faraone
Tuesday, 21.02.2017
10:49

Ja ne znam s kojim pravom neko sme da kaze da je Lester los. Uradili su nesto sto se nikad vise ponoviti nece i vratili se na svoju poziciju. Ko je ocekivao da ce oni biti u top 10, taj nije realno sagledao stvari. A sto se Sitija tice, daleko da su oni favoriti. Sanse su 50-50