Fantazi LŠ - Konačno počinje, šta nas čeka u utorak i sredu?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.02.2017.
14:05
Izvor: Sportske.net

Da pričamo malo o opcijama, rano je još da pravimo tim, ali kao i uvek, imate šansu da se okušate...

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Sad stvari postaju ozbiljne, počinje proleće u Ligi šampiona, u utorak i sredu su na programu četiri meča.

Danas ćemo malo da pričamo o tim duelima, da skrenemo pažnju na neke opcije, a tim ćemo napraviti u utorak, rano je još, treba pričekati sastave.

Benfika - Dortmund


Svi znamo da "Milioneri" insistiraju na napadačkom fudbalu, ali Benfika retko gubi kod kuće.

Zbog toga bi pažnju možda mogli da obratite na njihove defanzivce, pre svega Semeda (7.60) koji je donosio baš dosta bodova tokom jesenje faze takmičenja.

Videćemo hoće li se Nemci opredeliti na tu igru čekanja, ipak revanš igraju pred svojim "Žutim zidom". U tom slučaju, ni njihov golman, Roman Burki (7.40) nije loše rešenje. Uz to, svakako iz Dortmunda treba izdvojiti Gereira (7.80) koji je Portugalac, ali rođen u Francuskoj, ali i Dembelea (8.80). Marko Rojs (10.60) nam deluje preskupo za ovaj meč.

PSŽ - Barselona

Ovo je derbi, videćemo kako će se Barsa snaći u Parizu gde često nije dobro prolazila. Ali, sa druge strane, ni "Sveci" nisu više tako jaki, mnogi veruju da su Katalonci ipak apsolutni favoriti. Oni su ti koji će se pitati, Inijesta (8.60) deluje kao dobro rešenje, a jasno je da će se verovatno većina odlučiti za Mesija (12.60) i pokušati da ostvari prevagu sa Argentincem kao kapitenom.

Kod Parižana, teško je rizikovati, ali Blez Matuidi (7.60) bi mogao da donese nešto na sredini terena, dok je Rabio (7.20) zaista jeftin.

Oni koji očekuju otvorenu utakmicu i ne veruju u Barsinu odbranu bi mogli da probaju sa Kavanijem (9.00), ali teško je verovati da će se Unaj Emeri nadigravati sa Luisom Enrikeom.

Bajern - Arsenal


U sredu nas čeka sudar Bajerna i Arsenala, mnogi već otpisuju "Gunere", ali umeli su da pobede na "Alijanc Areni".

Ovde bi možda trebalo obratiti pažnju na Vidala (8.40) jer najviše problema Arsenal ima u vezi.

Jasno, ako možete, uparite Levandovskog (10.20) sa Mesijem i Ronaldom (12.60), ali za to ćete morati baš da štedite na svim ostalim pozicijama.

Kod Bajerna je još interesantna solucija Havi Martinez (8.20) koji je ipak jeftiniji od Realove poslednje linije.

Real - Napoli

Ovde bi moglo da bude golova, Napoli se neće samo braniti, oni tako ne umeju da igraju.

Što se tiče Zidanove poslednje linije, on je probao sa trojicom pozadi, nije bilo sjajno.

Ramos (9.40) je preskup, igraće oporavljeni Karvahal (7.80), ali i Kazemiro (8.00) koji bi mogao da dosta donese u duelima.

E sada, šta očekivati od Napolija, Mertens (7.60) je u životnoj formi, formacijski je vezista, iako će biti "lažna devetka".

Mi bismo možda probali i sa Gulamom (7.40) ma koliko zvučalo čudno. On će se često priključivati napadu, ume da asistira, jeftin je, a donosio je u proseku 10 bodova u grupnoj fazi.

Jasno, to ne može da se poredi, ali svejedno, nije baš Real takav favorit kako se čini na prvi pogled.

Ronalda (12.60) smo već pomenuli, ako baš verujete u Real, onda biste mnogo dobili sa Kovačićem (7.60), upravo zbog cene, jer verujemo da će mnogi čuvati sredstva za napad.

Pa, eto, čekamo vas na fantasynova.rs, sutra ćemo praviti tim, ovo su neke opcije i lagano upoznavanje sa parovima u utorak i sredu.

Srećno!

Ne propustite