Fantazi LŠ - Kako vam se čine Dibala i Ronaldo u tandemu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.09.2016.
12:11
Izvor: Sportske.net

Štedeli smo u poslednjoj liniji, imamo i neka iznenađenja, kako bi sastavili atomski dvojac u napadu, a pridodali smo i čoveka koji će možda napraviti prevagu u borbi za nagradu.

fantasynova.rs
fantasynova.rs

Povezane vesti

Nadamo se da ste razmislili, utorak je, evo kakav smo tim izabrali, Vodili smo se činjenicom da postoje tek par jasnih favorita, recimo Juve u Zagrebu, ali uzdamo se u ljutnju Ronalda.

Imamo i nekoliko iznenađenja, mislimo da su u pitanju dobre kupovine.

GOLMAN

Rui Patrisio (7.40)

Sve je jasno, Sporting retko prima golove kod kuće, "Lavovi" su favoriti za pobedu, iz kategotije jeftinijih golmana, ovo je najbolji izbor.

DEFANZIVA

Kamil Glik (7.60)

Prištedećemo u defanzivi, iskusni Poljak bi mogao da bude rešenje. Nadajmo se da će biti prekida što je za njega uvek šansa.

Ruben Semedo (8.20)

Donosi solidan broj poena, Žesus ima u njega poverenje, rival je po meri, čini nam se da bi mogao da bude pravi pik za utorak uveče.

Jan Vertongen (8.20)

Totenhem čeka teška utakmica u Moskvi, ali i CSKA nije baš ofanzivan, biće dosta duela, Englezi će probati da zatvore prilaze golu, Vertongen je jeftiniji nego obično...

VEZNI RED

Kazemiro (8.00)

Derbi na "Vestfalenu", Brazilac je dragocen u ovakvim utakmicama, defanziva će biti važna, on je nezameljiv kod Zidana još od proleća, nova prilika da prištedite i dobijete solidan broj poena.

Miralem Pjanić (10.60)

Ovde ne treba ništa objašnjavati, od Bosanca sve počinje, jeste skup, ali Alegri neće rizikovati, protiv Intera je ostao na klupi, bilo je dosta problema u organizaciji igre.

Bernardo Silva (8.40)

U prvom kolu je plesao u pobedi na "Vajt Hart Lejnu", strašan igrač, stvoriće dosta problema i Nemcima.

Vitolo (7.80)


Može da se ubaci iz drugog plana, da postigne gol, Andalužani igraju ofanzivno, protiv Juventusa je odradio posao na svojoj polovini, protiv Liona bi mogao na protivničkoj.

NAPAD

Bas Dost (8.40)

Igraćemo sa tri napadača, ovaj treći je baš Holanđanin koji je među "Lavove" stigao iz Volfsburga i njegova cena omogućava da uzmete dva najskuplja špica u utorak.

Paulo Dibala (11.40)

Nema puno razmišljanja, odmorio se za vikend, od njega će se najviše očekivati u Zagrebu.

Kristijano Ronaldo (12.80)


I ovde nema potrebe da razmišljate puno, ljut je posle Kanarskih Ostrva, mogao bi to da naplati ovde.

Kapiten je Dibala, ne idu mu golovi ove sezone, ali možda probije led protiv slabog Dinama.

To je to za večeras, "Prvenstvo šampiona" je besplatno, čekaju vas novčane nagrade na fantasynova.rs, pa izvolite, uslov je naravno da budete stariji od 18 godina.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 27.09.2016
12:38

kazemiro ne igra zbog povrede veceras...moj tim je Subasic-Fabinjo Kjelini Godin Kolarov-Sterlig Modric Kimih Vajgl-Milik Ronaldo...jel zna neko da li nocas brani Kejlor Navas za Real?

avatar
Steffi
Tuesday, 27.09.2016
14:23

Oporavio se, sve je na Zidanu.

avatar
El Diablo
Tuesday, 27.09.2016
12:24

Lepo,ali lepse mi zvuci Mesi i Ibrahimovic.