Fantazi LŠ - Kad je teško, Kristijano, kad je frka, Dinamo!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 07.12.2016.
14:31
Izvor: Sportske.net

Spuštamo zavesu na jesenji fantazi Lige šampiona, hajde da se oprostimo sa stilom!

Povezane vesti

Nismo se proslavili sinoć, mada je bilo i dobrih tipova, no slom Bešiktaša u Kijevu nas je udaljio od bilo kakve realne šanse za novčanu nagradu.

Od Lige šampiona se opraštamo večeras, sledi poslednjih osam utakmica, do februara ćemo se baviti jedino PL.

Ali, šta činiti večeras?

Kao i obično iskombinovaćemo tim uz informacije koje se tiču sastava timova i neke predloge za jeftinije igrače koji bi mogli da donesu prevagu.

Golman

Lako je jasno odabrati Bufona (8.20) ali je skup. Možda da probate sa Zelerom (7.00) iz Lestera. "Lisice" će se braniti, biće posla, teško primaju golove. Nevolja je što je ovo za njih rekreativna utakmica.

Mi smo se odlučili za Serhija Rika (7.20). Lion mora da napadne, Sevilja je po nama bolji tim i odoleće na "Žerlanu", jeste riskantno, ali podsetimo da je ovaj golman ostao nesavladan u Torinu protiv Juventusa.

Odbrana


Patris Evra (8.00)


Ovo je dobra opcija, nije previše skup, Juve bi trebalo da sačuva mrežu, Dinamo će se braniti, u "Maksimiru" je bilo 4:0. Francuz u proseku donosi više od pet bodova, oko njega možete da oformite odbranu.

Maksi Pereira (7.80)


Još jedan dobar izbor, ima sjajan prosek, bivši igrač Benfike će kampovati na polovini Lestera. Između njega i Lajuna (8.20) odlučili smo se za jeftinijeg koji ima bolji prosek bodova.

Ludvig Augustinson (7.60)

Odlični defanzivac "Lavova" nam je nekako prolazio ispod radara, evo prilike da van najjefitiniji igrač odbrane bude čovek koji je sakupljao blizu 13 poena u proseku ove jeseni u Ligi šampiona.

Od ostalih, jeftinijih, predlažemo "našeg Austrijanca" Dragovića (6.80), Vimera (7.60) iz Totenhema, Andreu Rađija (6.80) iz Monaka.

VEZNI RED

Luka Modrić (8.20)


Kod njega su ključevi veznog reda Reala večeras, neumorni Hrvat bi mogao da donese dosta bodova.

Huan Kuadrado (8.40)

Dinamo će igrati bunker, Kolumbijac je u takvim situacijama zlata vredan, gde ga ostave "jedan na jedan" pravi višak. Jeftiniji nego što smo očekivali, najavljen u sastavu!

Marko Rojs (9.40)


Skup jeste, ali imamo prostora. Najveća scena, protiv kluba koji ga želi, ima li bolje prilike za Nemca?

Klaudio Markisio (9.00)

Lopta će biti u posedu Juventusa, "Mali Princ" je čovek od koga sve polazi, izgleda da Pjanić (10.20) neće igrati od početka, pa je i ovo dobro uložen novac.

Od ostalih igrača, Sturaro (8.00) je nominalno vezni, danas igra kao desni bek. Totenhem će mešati karte, ali Son (7.80) počinje meč. Kapiten Sportinga Adrijen Silva (7.60) donosi solidno bodova za ovu cenu, a ako hoćete jeftinije, razmislite o Baumgartlingeru (6.80) iz Bajera.

Ako verujete Portou, dva su rešenja za vezni red, Tores (7.20) ili Danilo (7.20). Čini nam se da su potcenjeni.

NAPAD

Kristijano Ronaldo (12.00)


Kad je teško, zna se.

Hari Kejn (10.00)

Ovo je riskantno, ali potrebne su mu utakmice, počinje večeras, proverite ipak predveče, pre nego što prijavite tim.

Gonzalo Iguain (11.40)


"Pipita" posti, od Dinama nema boljeg rivala da vrati samopouzdanje pred gradski derbi za vikend.

Fantazi

I to je to, tim je spreman, kada je kapiten u pitanju, mi idemo na Iguaina, umesto Ronalda, ko zna, možda to donese prevagu.

Čekamo vas na "Prvenstvu šampiona" na fantasynova.rs, dođite da se igramo, ima i novčanih nagrada, da na pravi način završimo ovogodišnju Ligu šampiona!

Ne propustite