Fantazi LŠ - Imamo napad da se uplašite!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.09.2016.
12:16
Izvor: Sportske.net

Hajde da podelimo tajnu, kako da uparite ovu trojicu i da vam ostane za sasvim solidna rešenja u ostalim linijama!

fantasynova.rs
fantasynova.rs

Povezane vesti

Nema vremena ni za prebrojavanje, ako ste uzeli novac čestitamo, ako niste evo nove šanse.

Sreda i Liga šampiona, da napravimo opet tim, pažljivo ste proučili predloge od ponedeljka, ovo je naša ekipa. Čini nam se da smo prilično jaki na svim pozicijama, mada, to je uvek utisak kada napravite tim.

GOLMAN

Jan Oblak (7.40)

Zvuči rizično, ali bi moglo da bude isplativo. Sigurno je da Anćeloti neće svim silama napasti Atletiko, Slovenac je veoma siguran, biće prilika da se istakne, cena mu je više nego prihvatljiva. Po nama, Bajern nije toliko veliki favorit protiv Atletika kako cene sugerišu.

ODBRANA


Načo Monreal (8.20)

Odlučili smo se za odbranu iz Arsenala, upravo jer verujemo da su ušli u formu i da će Bazel imati dosta problema kada je psihološka barijera probijena.

Hektor Beljerin (8.20) -

Vidi pod "Monreal". Oba beka bi trebalo da provedu dosta prostora na protivničkoj polovini.

Fauzi Gulam (7.80)

I za njega smo se odlučili zbog ofanzivnih svojstava, kao i za dvojicu bekova Arsenala, igra odlično ove sezone, praviće dosta problema Portugalcima.

VEZNI RED

Mesut Ozil (10.40)

U ovakvim utakmicama bi mogao da napravi prevagu, mada je uvek dilema, uzeti njega ili Sančeza (10.80). Odlučili smo se za jeftinijeg.

Fernandinjo (8.00)

Najavljen je u timu, ali za svaki slučaj proverite pre nego što sastavite ekipu. O njemu smo već pričali, izborio se za status čoveka od poverenja Pepa Gvardiole.

Saul Nigez (7.80)

Dobra opcija, zlata vredan igrač, možda iskoristi neku rupu u Bajernovoj odbrani, rešio je protiv PSV Ajndhovena, ko zna, možda nešto slično učini ovde.

Taliska (7.40)

Potreban nam je jeftiniji igrač u veznom redu, Taliska je svom bivšem klubu u Lisabonu dao gol, sada bi trebalo da bude na terenu od početka protiv Dinama iz Kijeva. Nominalno je vezni igrač, ali praktično igra na mestu napadača.

NAPAD

Kun Aguero (11.40)

Spora odbrana Seltika bi trebalo da bude lak plen za njega. Odmarao je zbog suspenzije pa nema bojazni da će ga Pep poštedeti napora na severu ostrva.

Nejmar (12.00)

Nema Mesija, zna se ko kolo vodi, Brazilac će imati loptu uglavnom u svom posedu.

Luis Suarez (11.40)

Ako se Barselona raspuca u Nemačkoj eto nama rudnika bodova.

Napad ne mora da se posebno objašnjava, uzeli smo najskuplje i to je to, kako smo objasnili u ponedeljak, nema potrebe da izmišljate toplu vodu.

To je to, pa samo napred, ne morate naravno da nas poslušate, ali uporedite naše argumente sa svojima pa ćemo videti kako će se priča završiti.

Vidimo se na fantasynova.rs.

Sutra ćemo jasno pričati o Premijer ligi, nema predaha...

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bayern Munchen_fb
Wednesday, 28.09.2016
12:31

Samo da ne izgubimo dobar i bod At Madrid je jak to je dokazao i prošle sezone kad nas je izbacio u polufinalu al šteta nisu osvojili.