Fantazi LŠ - Hoće li Ibra i Kavani vratiti dugove?

Autor: Boris Jovanović
utorak 03.11.2015.
15:43
Izvor: Sportske.net

Protiv Reala pre dve nedelje bili su nevidljivi, evo nove šanse i to u Madridu. Još kada pridodate Runija u špic, vreme je da se dugo i usrdno molite...

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Žurimo drugari, novo kolo, nova šansa, na programu je osam mečeva u utorak, za nas igrače fantazija 7, pošto, kako sam vam rekao, duel u Kazahstanu počinje prerano (16 časova) i ne ulazi u konkurenciju.

Juče smo pričali o favoritima čiji bi igrači trebalo da čine osnovu tima, o tome možete čitati ovde.

Upravo jedan od njih, Šahtjor večeras dočekuje Malme.

Golman Pjatov (7.60) je povređen, ako je verovati zvaničnom sajtu UEFA, umesto njega će braniti Kanibolotskij (7.00), ali neću da rizikujem.

Idem na Bufona (8.20) koji, osim što je najbolji golman na svetu, večeras verovatno može da sačuva mrežu. I Borusija i Juventus će biti oprezni, osim toga u Torinu smo već videli partiju šaha.

Austria Soccer Champions League

U odbrani krećem od Darija Srne (8.20), juče sam to objašnjavao.

Dodaću mu još jednog desnog beka, Danila iz Reala (8.80) koji igra sve bolje, nedavno je u Vigu dao gol, doneo je 10.80 bodova u jedinom meču LŠ koji je odigrao do sada.

Probaću i sa Eliseuom (8.40) iz Benfike koji je vredan sakupljač poena, na "Luš" stiže Galatasaraj, on uz povređenog Nelsinja predstavlja igrača iz odbrane "Orlova" koji je najčešće u završnici akcija, nadajmo se da će doneti poene u ofanzivi.

I na kraju, Oskar Vendt (7.40) iz Menhengladbaha koji je ušteda. Nema Korba (8.00), povređen je i nije najavljen, a Vendt je baš igrač koji posle njega donosi najviše poena (4.10) u odbrani "Koltova". Pošao sam od toga da ćemo gledati tvrdu utakmicu između Borusije i Juventusa, pa je to prilika da se defanzivci istaknu.

Svajnstajger

U veznom redu idem na Bastijana Švajnštajgera (8.40) koji nije doneo mnogo poena, ali ako Junajted bude igrao kao do sada, verovatno će lopta najčešće biti kod Nemca. Mogao bi da donese poene na uspešna dodavanja, baš kao i Markisio (9.20) koji je kreator igre Juventusa, tačnije fudbaler od koga započinju sve akcije.

Fernandinjo (8.80) više bodova donosi u PL fantaziju nego u Ligi šampiona, ali i dalje je to više od Turea (10.00) i Sterlinga (9.60). I u duelu Sevilje i Sitija nas čeka teška borba, jasno da će imati dosta posla na sredini terena.

Ostala su mi 32 miliona (nešto više) za trojicu napadača.

France Soccer Champions League

Uzeću Ibru (11.80) i Kavanija (9.80), izdali su me pre dve nedelje, evo šanse da vrate i to kada je teže, protiv Reala na "Bernabeu".

Možda ćete se smejati, ali probaću sa Vejnom Runijem (10.20) kao trećim napadačem i gledati u nebo da konačno proigra.

Dakle,

Buffon,
Srna, Danilo, Eliseu, Vendt,
Švajnštajger, Fernandinjo, Markisio,
Kavani, Runi, Ibrahimović.

Kapiten će mi, kao i pre dve nedelje biti Kavani.

Na kraju saveti za jeftinije igrače.

Od golmana Žulio Cezar (7.80) iz Benfike.

Iz odbrane Ignaševič (7.60) iz CSKA, koji donosi blizu 4 poena po meču. Imaće dosta intervencija večeras protiv Junajteda, ali Rusi nisu naivni kao što se misli i nisam siguran baš da je Junajted tako veliki favorit.

U veznom redu Sturaro (8.00) iz Juventusa, najavljen je večeras, preoraće teren, ne donosi malo poena, 6.80 u dosadašnjem toku Lige šampiona u proseku.

U napadu, ako vam treba neko jeftiniji, Lokadija (7.80) iz PSV Ajndhovena ne igra u lošoj formi, Hese (7.60) iz Reala sigurno igra umesto Benzeme, a Jonas (8.20) iz Benfike sigurno počinje, kao i Raul Himenez (7.80) jer je Mitroglu povređen.

Fantazi Ligu šampiona možete igrati ovde, a pravila pročitajte ovde. Obavezno pogledajte statistiku ovde.

Prijavite se i krenite po nagrade.

Napomenimo da pravo učešća imaju STARIJI OD 18 GODINA, a igra se pod okriljem sportske kladionice "Soccer"..

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Klop&theKop
Tuesday, 03.11.2015
18:13

E stavih pjatova u tri cetiri tima, nigde ne bi da je povredjen

avatar
Toti 10
Tuesday, 03.11.2015
16:51

Sumnjam da ce Ibra i Kavani da se isplate, jer Real tesko prima golove, svi znamo da Benitez gradi tim od jake odbrane.