Fantazi Liga šampiona - Verujete li "Filipsovcima"?

Autor: Boris Jovanović
utorak 08.12.2015.
14:15
Izvor: Sportske.net

Proverio sam sastave, pošao od nekih pretpostavki, ovo je moj tim, izađite na crtu...

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Utorak, Liga šampiona, neka razmišljanja sam vam izneo u jučerašnjem tekstu.

Možete se ovde podsetiti na neke od ideja, danas pravim tim za utorak.

Osloniću se na vesti o sastavima koje su u poslednjem kolu najbitnije, proverite još jednom, ko zna šta trenerima može da padne na pamet.

Kako rekoh, golman će biti Muslera (7.60), Astana će teško dati gol u Istanbulu, Urugvajac nije baš blistao u dosadašnjem toku Lige šampiona, ali su i Atletiko i Benfika jači rivali. Kad smo kod pomenutih ekipa, međusobno večeras odlučuju o prvom mestu, Simeoneov tim teško prima golove pa je i Oblak (7.80) jedno od rešenja.

Italy Soccer Champions League

Odlučio sam se za trojicu u odbrani. Mislio sam da uzmem Arbelou (9.00), jeftiniji je od Naća (9.60) i paprenog Pepea (10.00), ali generalno su defanzivci Reala precenjeni.

Mnogo bolja vrednost je Hektor Moreno (8.40) iz PSV, koji je po meni favorit u duelu sa CSKA, kao i Aleks Sandro (8.80) iz Juventusa. Objasnio sam juče, proverio, Evra neće biti u timu, Brazilac koji je rasturio Siti će igrati od početka u Sevilji.

Treći u ovom bedemu neka bude odlični Švajcarac iz Volfsburga, Rikardo Rodrigez (8.40), koji će se suočiti sa Van Galovim bedemom, ali bi mogao da stvori dosta problema odbrani "Đavola".

Spain Soccer Champions League

Idemo na vezni red, okupiću ih oko De Brujnea (10.60), mada je uvek nezgodno pogoditi ko bi od "fantazista" Sitija mogao da bude ključ. Prema najavama igraće i tek oporavljeni Silva (11.40), dok Sterling (9.40) ostaje na klupi, ali to zna samo Pelegrini.

Moram da dodam i mog ljubimca Iska (9.00), trebalo bi da počne, a ako tražite jeftinije iz Reala, Mateo Kovačić (8.80) dobija šansu, dok je Kazemiro (9.20) koga sam prvobitno imao na umu skuplji, jer donosi više bodova.

Juče sam vam najavio i Guardada (8.40), Meksikanac bi mogao da bude ključ za "Filipsovce", u proseku donosi više od 6.5 poena po kolu.

snajder i poldi

Zatvoriću sa Snajderom (9.40) koji je čovek oko koga se sve vrti u Galatasaraju, pretpostavljam da su gosti doterali i bus iz Kazahstana, da će biti dosta prekida i da je Holanđanin u tim situacijama ključni čovek na terenu.

Za napad mi je ostalo blizu 30 miliona, ali ne mogu da se bahatim, potrebna su mi trojica, nemam novca za Kristijana Ronalda (15.60) iako će on kao i obično juriti golove protiv slabijeg rivala u Ligi šampiona.

Možete da probate njegovog partnera u napadu, Hesea (8.60), ja ću krenuti od Luka De Jonga (8.20) najboljeg strelca PSV Ajndhovena, ako se meč otvori mogao bi da izraste u junaka. Dodao bih i Bonija (9.00), ali nije još sigurno hoće li se Kun (12.80) oporaviti, pa je to rizik ako pravite ekipu šest ili sedam sati pred meč.

France Soccer

Idem na sigurno, Ibra (13.00), dajem mu i kapitensku, mi Juventini ga ne volimo, izdao je sveti dres, evo mu prilike da se malo iskupi.

Ostalo je tek nešto više od 8 miliona, uzeću i Lokadiju (8.00) iz PSV Ajndhovena, koji igra odlično u poslednje vreme.

Dakle:

Muslera,
Aleks Sandro, Rodrigez, Moreno,
De Brujne, Isko, Guardado, Snajder,
Ibrahimović, De Jong, Lokadija.


Čekam vas, ako ste stariji od 18 godina, na ovom linku, prijavite se i da odmerimo snage.

Služite se statistikom ovde, i dođite da se igramo. 

Ne propustite