Fantazi Liga šampiona - Poslednja jesenja etapa, kome treba, ko ide na izlet!?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.12.2016.
13:28
Izvor: Sportske.net

Da vidimo kakve su nam opcije, sada je šansa da se pronadju baš jeftini igrači koji će praviti prevagu!

Povezane vesti

Zatvaramo Ligu šampiona, za kalendarsku godinu, poslednje kolo, oni slabi otpadaju, prava uzbuđenja slede na proleće.

Ovo neće biti jednostavno, neki timovi su obezbedili već plasman u top 16, i ne samo to, postali pobednici grupe pa će verovatno na teren poslati rezervne ekipe.

Kao i uvek ponedeljkom, pokušaćemo da vam približimo stvari, dva takmičenja, u utorak, i u sredu su besplatna, "Prvenstvo šampiona" zatvara svoju jesenju etapu.

Jasno, prijavljujete se na fantasynova.rs, u "Socceru" uplaćujete (ako ste punoletni) sredstva kojima ćete igrati takmičenja za novac i za veće nagrade.

Ali, novčane nagrade postoje i na "Prvenstvu šampiona" pa napred, samo izvolite.

Hajde da kažemo nešto o utakmicama u utorak.

Na programu je osam mečeva u grupama od A do D, Barsa i Atletiko su sigurno prvi, Siti i Bajern će u drugi šešir u svojim grupama.

To znači da se pazite recimo Katalonaca, jer će Luis Enrike mešati karte, pa bi na teren mogao Andre Gomeš (7.40), priliku bi trebalo prema nekim najavama da dobije Denis Suarez (7.00), ali i Alkaser (7.60).

Ili kod Sitija, koji dočekuje Seltik, Gvardiola posle poraza može da izvrši određene promene, dobra opcija vam je Sane (7.40), igraće i Sterling (8.00).

Ali, moraćemo da čekamo utorak, kada će stvari biti jasnije i kada ćemo praviti tim.

Što se recimo "B" grupe tiče, Kijev je otpisan, pa bi Bešiktaš mogao lako da dobije meč u Ukrajini. Tošić (6.80) je prava kupovina, Kvarežma (7.40) je potcenjen. Ne sugerišemo da će Ukrajinci pustiti Turke, nije ovo zonaški rang takmičenja, ali bi veća motivacija mogla da presudi. Bešiktaš ide sa pobedom, jer Benfika i Napoli igraju na nož, Portugalcima igra jedino pobeda.

U grupi A, PSŽ je u prednosti nad Arsenalom, slaviće u grupi i ići u prvi šešir, ako pobede Ludogorec, jer znate i sami, imaju bolji međusobni skor od Arsenala.

Kada tako postavite stvari, kiksa ne sme da bude, Bugari će više razmišljati o duelu između Arsenala i Bazela, ako Švajcarci izgube, Ludogorec je treći i ide u EL. Orije (8.20) je dobar pik za odbranu iz PSŽ, jasno, Kavani (10.40) bi mogao da vam predvodi napad, ali to ne moramo mi da vam kažemo. Sutra ćemo da izlistamo još neke igrače, čekamo recimo sastav Bajerna, ali i Atletika, to je derbi na papiru, ali ne znači ništa, raspored je poznat.

Sreda?

Čini se daleko, o tome ćemo na dan kada se budu igrale utakmice. Minako je pobednik grupe E, pa će i oni sa rezervama u Leverkuzen. E sad, Nemci su takođe sigurni, CSKA mora da pobedi Totenhem u Londonu kako bi bili treći. A opet, koliko Englezima znači nastavak u LE?

Pravi derbi je onaj između Reala i Dortmunda, ako kraljevski klub ne pobedi, "Milioneri" su prvi. To bi značilo da svim silama Real posle "El Klasika" mora da napadne. Ali, umorni su, a opet, kada pogledate kako izgleda drugi šešir sa timovima poput Sitija i Bajerna, ne može se reći da to znači lakši žreb.

Ima li Juve to na umu, pobedom nad Dinamom koju svi očekuju oni su prvi u grupi, a Lion mora da dobije Sevilju da prođe kao drugi.

I na kraju Lester igra rekreativno u Portu "Zmajevi" prolaze sa pobedom, ne igra im remi ako Kopehagen dobije Briž.

I tako dalje, da ne zamaramo, sutra pravimo tim za utorak, pa ćemo imati više informacija i prave tipove za vas.

Čekamo vam na fantasynova.rs!

Ne propustite