Fantazi EL - Visoki igrači Baskonije, Bogdan i ko još?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.02.2017.
14:08
Izvor: Sportske.net

Evo našeg izbora, pa izvolite, pobedite nas.

twitter.com/Baskonia
twitter.com/Baskonia

Povezane vesti

Fantasynova.rs vam i ovoga puta nudi zanimljive turnire, a kao i uvek kada imamo na programu Evroligu, možete i bez uloženog novca ostvariti dobit preko jednog turnira.

Upravo na tom turniru ćemo i mi učestvovati, pa izvolite, pobedite nas.

Od ostalih turnira, za danas imate 4 turnira, a sutra će na sajtu biti još par u kojima možete osvojiti novčane nagrade.

Za vas smo spremili par predloga za ovo kolo, pa evo kako izgleda naš tim:

PG - Nik Kalates. Košarkaš Panatinaikosa igra promenljivo, uglavnom dobro, pa se mi nadamo da će tako odigrati i protiv Brozea na svom parketu. Jovića obavezno izbegnite, ne igra, pitanje je da li će i Teo.

SG - Bogdan Bogdanović igra sve bolje, vraća se lagano u svoju formu, očekujemo da protiv Darušafake pruži maksimum i da zabeleži makar 20 indeksnih poena.

SF - Vil Klejburn iz Darušafake bi mogao da dobije dosta prostora u igri protiv Fenerbahčea. Očekujemo dobru partiju, a dobra stvar kod njega je što nije skup, a može mnogo da vam donese.

PF - Probaćemo sa Šengelijom, i on igra promenljivo, ali beleži u proseku preko 12 indeksnih poena. Igra protiv Makabija u gostima, videćemo šta će uspeti da uradi. Adut nam je njegova cena, ostaviće prostora za ostale.

C - Još jedan visoki igrač Baskonije bi mogao da odigra dobru utakmicu, smatramo da će to učiniti Johanes Vojtman.

Od ostale trojice, biramo trojicu nosilaca igre, Nanda De Koloa, Nikolo Melija i Serhija Ljulja. Od njih trojice da dobijemo 50 poena, mi zadovoljni. Ipak, nadamo se da će biti i više.

fantazi

OVDE se prijavljujete za takmičenje, nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite