Fantazi EL - Uz Fenerov visoki tandem do novca

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 28.10.2016.
12:48
Izvor: Sportske.net

Sedam turnira za danas, nagrade su solidne. Izvolite, okušajte se!

twitter.com/basketsuperligi
twitter.com/basketsuperligi

Povezane vesti

Idemo dalje sa fantaziranjem kada je Evroliga u pitanju, kao i svakog dana kada je na programu ovo takmičenje, imate na sajtu fantasynova.rs nekoliko turnira u kojima možete osvojiti novac.

Danas imamo sedam turnira, a četiri utakmice, tako da uz dobar izbor turnira možete vrlo lako doći do nagrade čak iako sastavite ispodprosečan tim.

Izvolite, pokušajte!

Mi ćemo kao i uvek imati spremnu ekipu za ovo kolo, a evo za koga smo se ovoga puta odlučili.

Ne odustajemo od Stefana Jovića. Igrao je nešto manje protiv Barselone, Dejan Radonjić ga je dobro odmorio za meč sa Panatinaikosom i mogao bi da bude veoma bitan faktor u večerašnjoj utakmici. Nije skup, 5,8.

Probajte i sa Zizisom, igra odlično na početku ove sezone. Poprilično je jeftin, a donosi veliki broj poena, pa vam ostavlja mogućnost da ostatak novca potrošite na "jače" igrače.

Soni Vims je naš izbor na poziciji 3. Ovde nema mnogo filozofiranja, radije bismo njega nego Darijusa Milera, Marka Simonovića ili Nikole Kalinića. Tu je i Nikols iz Panatinaikosa kao dobar izbor, ali Zvezda igra odličnu odbranu, tako da smo se najradije odlučili za nešto skupljeg Vimsa (7,2).

Ne odustajemo ni od Jana Veselog (7). Košarkaš Fenera večeras igra protiv Galate u velikom derbiju Turske, poznaje ih veoma dobro i pravio im je dosta problema u prethodnim mečevima. Ovo je njegov dan, nadamo se da će popraviti formu.

Ekpe Judo je još jedan igrač zbog koga verujemo da će Fener večeras savladati Galatu. Jedan je od najboljih centara u Evropi, u to nemojte sumnjati. Fantastičan je pod košem, a nije nešto preterano skup, 6,6.

Probaćemo sa Olesonom iz Barse koji vredi svega 4 novčane jedinice, Jankunasom iz Žalgirisa i Endrjuom Gaudlokom iz Makabija koji je i najskuplji igrač danas u fantaziju.

fantazi

Prijavljujete se OVDE, nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite