Fantazi EL - Srpsko finale

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 15.05.2016.
12:06
Izvor: Sportske.net

Fantasynova.rs ima turnire i za poslednje dve utakmice Evrolige, mali broj igrača koji igraju donose vam veće šanse za nagrade.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Nastavljamo sa fantaziranjem, očekujemo veoma dobru utakmicu u finalu koje je, po mnogima, bilo očekivano. CSKA i Fenerbahče će se sastati večeras u Berlinu od 20 časova, a pre toga za treće mesto će igrati Laboral i Lokomotiva od 17h.

Mi smo već izabrali tim, kao i prošlog puta, igraćemo na turniru koji je besplatan i u kome je mnogo teže doći do nagrade iz prostog razloga jer ga igra veliki broj ljudi.

Tamo gde su vaše šanse veće da stignete do novca jesu turniri uz ulog kojih ima 4. Na vama je da odaberete najbolju strategiju za osvajanje novca, dobro je i prostudirati vaše protivnike.

Prošlog puta se i nismo proslavili, pogodili smo sa nekoliko igrača, osim što nam je Džejms bio potpuni promašaj, pa smo završili ispod 100. mesta. Najbolji je bio igrač sa nadimkom "Vanjaa15", imao je neverovatan tim.

fantazi

Ovoga puta smo okosnicu pravili oko srpskih reprezentativaca, Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića. Njih dvojica su u odličnoj formi, Bogdan je rešio utakmicu protiv Laborala u produžetku, dok je Teodosić igrao koliko je to bilo potrebno protiv Lokomotive.

Ipak, sada mu sledi jedan od najvećih izazova u karijeri, imaće priliku da po prvi put u svojoj karijeri osvoji Evroligu, a protivnik je najteži mogući. Baš zato smatramo da će biti najjači kada je najpotrebnije.

Hajns, Voroncevič i Kurbanov su nam još u timu od igrača koji igraju finale, očigledno je da smatram da bi CSKA trebalo da osvoji Evroligu.

fantazi

OVDE se možete prijaviti za učešće u nagradnim igrama, nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite