Fantazi EL - Ništa bez Rajsa

Autor: Boban Filipović
petak 02.12.2016.
12:54
Izvor: Sportske.net

Tim za večeras okupljamo oko ubedljivo najboljeg igrača Barselone ove sezone.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

FantasyNova vam je za danas pripremila sedam novih turnira, svaki od njih obuhvata tri utakmice.

Meč Darušafaka - Olimpijakos nije u kombinaciji za fantaziranje jer kreće nešto ranije, tako da su u opticaju košarakši Zvezde, Žalgirisa, Baskonije, Galate, Barse i Panatinaikosa.

Rešili smo da igramo sa dva pleja, Tajrisom Rajsom (6.6) i Šejnom Larkinom (7.0), obojica su u TOP 3 po prosečnom indeksu u ovoj suženoj ponudi, jesu nešto skuplji, ali računamo da će biti udarne igle Baskijaca i Katalonaca večeras.

Na beka ide Adama Hangu (5.4). Ne bismo da se ponavljamo, mađarski reprezentativac je vrhunski atleteta, taj može da nabije indeks kroz sve moguće statističke kolone. Uz to je veoma povoljan.

Marko Simonović je podbacio u prošlom kolu protiv Efesa, ali ga namerno i svesno forsiramo posebno iz razloga što su ga oni koji određuju cene ponovo potcenili (4.4). Neko mora da razbije onaj maler sa prošle utakmice protiv Žalgirisa u Beogradu kada su igrači Zvezde šutirali trojke 0/19. Simke tada nije bio član ekipe, bio je na provremenom radu u Francuskoj, danas očekujemo da 'pljusne' minumum 3-4 dalekometna projetktila, uz po koji skok, krađu i zakucavanje.

Zbog problema crveno-belih na 'četvroci' Paulijus Jankunas se nameće kao dobar izbor. Iskusni i namazani Litvanac ima sasvim prostojnu cenu (6.4) kada uzmemo u obzir da u proseku beleži blizu 20  indeksnih poena i nema sumnje da će biti jedna od glavnih napadačkih opcija Žalgirisa u 'Pioniru'. Do sada je uglavnom bio izuzetno dobra investicija.

Na 'petici' ćemo da prištedimo i to bez naročite nužde, jer se pokazalo da centri koji su skupi do sada nisu baš doneli naročito mnogo bodova. Dilema je Galatin 'bananamen' Aleks Tajus ili Barsin snagator Džoi Dorsi, vrednovani su isto (4.4), domaći teren će ipak odneti prevagu.

Ostala su nam još dva mesta i ona će pripasti odličnom Krisu Singltonu (6.8), koji je u Panatinaikosu nastavio da pruža sjajne partije koje su ga krasile doke je igrao lane u Lokomotivi Kubanj, i momku za koga verujemo će doneti prevagu Zvezdi protiv Žalgirisa, Marku Guduriću (5.0).

f10


Ako mislite da možete bolje da fantazirate, samo izvolite, pod uslovom da ste stariji od 18 godina. Novac za učešće u igri uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici.


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Friday, 02.12.2016
15:16

Moj tim: Teodosic, Larkin, Jovic, Simonovic, Lengford, Kuzmic i Jankunas.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 02.12.2016
17:00

Klajburn i Spanulis kao i Buruzis