Fantazi EL - Ko će da uhapsi Lengforda?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 10.11.2016.
14:02
Izvor: Sportske.net

Šesto kolo Evrolige samo što nije počelo, a i ovog puta Vam se nudi mogućnost da osvojite vredne nagrade.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Čak DEVET igara imate u ponudi sajta FantasyNova.rs za danas, Evroliga prvenstvo u kom je učešće besplatno i koje obuhvata svih osam utakmica, ostalo su takmičenja koja se sastoje od mečeva koji su na programu danas. Učešće u njima staje od 50 do 1000 dinara, u nekima pobednik nosi sve, u nekima će najbolja dva takmičara podeliti ukupan fond, a u najmasovnijem će biti nagrađeno 10 najuspešnijih takmičara.

Kolo otvara duel između Uniksa i Crvene zvezde mt:s u Kazanju u kom je ruski tim aspolutni favorit. Na strani čete Jevgenija Pašutina je tradicija, domaći teren, a ključni faktor je neverovatni Kit Lengford.

U prošlom kolu savetovali smo vam da oko Lengforda pravite tim, ko je poslušao taj savet dobro je postupio jer je ovaj Amerikanac bio MVP kola. 

Iako Zvezda u svojim redovima ima odlične defanzivce na spoljni pozicijama kao što su Dangubić, Lazić i Dženskins, mi smo ubeđeni da će Lengord nabiti preko 20 indeksinh poena i savetujemo vas da ga ozbiljno uzmete u razmatranje za svoju ekipu, premda mu je cena ekstremno skočila (8.0).

Igrači Uniksa na koje takođe treba obratiti pažnju zbog potencijala da donesu dobar broj bodova su krilni centar Latavijus Vilijams (4.2), posebno iz razloga što Zvezdin kapiten Luka MItrović nije dokazao evroligaški nivo ove sezone, te plejmejker Kino Kolom (5.4) i cebtar Artsiom Parakuski (6.0).

Kada je reč o Zvezdinim igračima, samo Kuzmić i Gudurić imaju dvocifren indeks korisnosti u proseku, a zbog paklenog rasporeda i dalekog gostovanja, mislimo da nije baš najpametnije birati crveno-bele u tim za ovo kolo.

Osim duela u Kazanju, večeras su na programu još četiri utakmice, a najzvučniji par je Panatinaikos - Makabi jer je reč o okršaju višestrukih šampiona. Sastaju se još Darušafaka i Brose Baskets u Istanbulu, Efes gostuje Olimpiji naših Raduljice i Mačvana u Milanu, dok Barselona u svojoj 'Blaugrani' dočekuje Žalgiris.

Derbi kola je na programu sutra u Moskvi, Real Madrid dolazi na noge aktuelnom vladaru 'starog kontinenta' ekipi CSKA, nešto ranije Galatasaraj će ugostiti Olimpijakos, dok se zavesa spušta u Vitoriji duelom Baskonije i Fenerbahčea.

Zbog paklene konkurencije, tim za Evroliga PRVENSTVO ne otkrivamo, ali zato 'otvaramo karte' za večeras, a isto ćemo učiniti i sutra za sutrašnje mečeve.

Opredelili smo se za tim sa dvojicom plejmejkera, Rikijem Hikmenom, koji igra kao u transu od kako je stigao u Milano, i našim ljubimcem Tajrisom Rajsom, novim dirigentom Barselone. Cementirali smo reket srpsko-hrvatskom kombinacijom Miroslav Raduljica - Ante Tomić, jer verujemo da će dobro da vrte pick sa gorepomenutim plejevima. Nismo ubeđeni u trijumf Darušafake nad Bambergom jer ekipa Davida Blata bolje igra na strani nego kod kuće, ali idemo na osećaj da bi dabl-dabl mašina Moerman i čovek koji je uništio Zvezdu u Beogradu, Vil Kliburn, mogli da budu dobre investicije. Ostaćemo dosledni priči s početka teksta o Uniksu kao favoritu, stoga Latavijus Vilijams ide na krilnog centra, a Kit Lengford na beka.

el 6
screenshoot/fantasynova.rs

Prijavljujete se OVDE, novac za ušeće uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici, a podsećamo da je ovo igra samo za punoletne i da nije dozvoljena mlađima od 18 godina.

Ne propustite