Fantazi EL - Da Deda Mraz ne bude švorc

Autor: Boban Filipović
četvrtak 29.12.2016.
11:53
Izvor: Sportske.net

Ne propustite priliku da pojačate budžet za praznike...

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

U četvrtak i petak se igra 15. kolo Evrolige, poslednje u ovoj godini, njime se krug zatvara, od nove godine kreće "jovo nanovo".

Napravili smo tim za PRVENSTVO, takmičenje sa najjačom konkurencijom koje je besplatno i koje se sastoji od svih osam utakmica, gde vam ni 150 bodova ne garantuju plasman ni među TOP 100, kamo li među 20 koji dobijaju nagrade.

Tu su još  četiri dnevene igre u kojima se "ufur" plaća, nemaju u ponudi par Efes - Real, već ostala četiri meča koja se igraju večeras.

Najveća pažnja ljubitelja košarke u Srbiji biće usmerena na duel između Zvezde i moskovskog CSKA u 'Areni'. Biće to spektakl i na neki način nagrada za crveno-bele da jednu od najplodnijih godina u svojoj istoriji završe utakmicom protiv aktuelnog prvaka Evrope, koga su, podsetimo, dobrano namučili u četvrtfinalu prošle sezone.

Biće to prilika da gledamo dvojicu najboljih srpskih košarkaša u ovom trenutku, Miloša Teodosića i Marka Sinomovića, i verujemo da će mnogi fantazeri naći mesta u svom timu za njih.

Najinteresantnije bi trebalo da bude u Pireju, tamo gde Željka Obradovića preziru zbog bola i patnje koji im je nanosio godinama vodeći Panatinaikos. Sada stiže sa svojim "janjičarima" iz Istanbula, ovaj meč baš obećava, čim Zvezda i "Armija" završe, "svičujte" k Bosforu, to niko ko je iskonski ljubitelj košarke neće da propusti.

Olimpija Milano će imati priliku da prekine agoniju pred svojom publikom protiv nepredvidivog Jasikevičijusovog Žalgirisa, kao i Makabi koji ide na noge odličnoj Baskoniji.

Najraspucaniji košarkaš u dosadašnjem toku sezone u Evroligi, Kit Lengford, će sutra naspram sebe imatei najbolju odbranu. Panatinaikos gostuje u Kazanju. Nešto kasnije sledi duel koji baš i ne zvuči interesantno, Galatasaraj - Bamberg, dok program zatvara okršaj između malerozne Barselone i sve bolje Darušafake u 'Blaugrani'.

Uzevši u obzir sve moguće parametre, rešili smo da napadnemo nagrade sa ovom osmoricom.

el 15


Ako mislite da možete bolje, prijavite se na fantasynova.rs, uslov da učestvujete je da ste punoletni. Podsećamo vas da novac za turnire u kojima se učešće plaća uplaćujete u Soccer kladionici.

Srećno!



Ne propustite