Fantazi EL - "Armani" šije odelo za "kralja"

Autor: Boban Filipović
četvrtak 26.01.2017.
12:11
Izvor: Sportske.net

Verujemo da izbor Realovih igrača u tim vodi do novca u 20. kolu Evrolige.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Nema stajanaj u najjačem košarkaškom takmičeju, večeras kreće novo kolo, a sa njim i novi turniri na fantasynova.rs. Ima ih pet za sada, sutra će ih biti još. Četiri igre se sastoje od večerašnjih mečeva, među kojima je i Zvezda  - Pao, a tu je i PRVENSTVO, koje obuhvata kompletno kolo.

Pre no što krenemo u sastavljanje tima skrenućemo pažnju da su Crvena zvezda i Panatinaikos dve ekipe sa najtvrđim odbranama u Evroligi, očekuje se tvrd meč sa malo poena, što implicira da njegovi akteri nisu baš preporučljivi za fantaziranje. Ognjen Kuzmić (6.6) će imati vrlo težak zadatak protiv probuđenog Janisa Burusisa (6.4), deluje da će uspeh crveno-belih u mnogome zavisiti od toga kako bude funkcionisala pikenrol igra u napadu, u kojoj je glavna poluga plejmejker Stefan Jović (6.2).

Bogdan Bogdanović (6.4) je u uhvatio ritam posle duže pauze zbog povrede, izrešetao je Uniks u Kazanju, mogao bi da nastavi u istom danas u gradskom derbiju protiv Galatasaraja koji je prekjuče unakaziio Makabi.

Najkorisniji igrač dosadašnjeg toka sezone u Evroligi, Kit Lengford (8.0), se nije baš naigrao protiv Fenera, protiv očajnog Makabija u Tel Avivu bi trebalo da mu bude lakše da igra svoju igru.

Najviše koševa bi trebalo očekivati u duelu Real Madrida i Olimpije, Milanezi slabo igraju odbranu, a 'Los Blankosi' će pred svojim navijačima sigurno biti posebno inspirisani da sačuvaju prvo mesto na tabeli na koje su se teškom mukom popeli nakon gostovanja u Bambergu. Za dva, tri pulena Pabla Lasa morate naći mesta.

Za Zvezdu i Zvezdaše je uz nastavak trijufalnog niza gotovo jednako važan ishod duela u Moskvi između CSKA i Efesa. Bilo bi lepo da 'Armejci' pobede 'pivare', ali to neće biti ni malo laka misija jer je Miloš Teodosić (7.6) pod znakom pitanja i jer su ranjeni porazom u Kaunasu.

Žalgiris u dobrom raspoloženju dočekuje gostovanje Darušafaki u Istanbulu, litvanski gigant je posle 17 godina čekanja savladao CSKA, dok je evroligino mezimče skrhano porazom u gradskom derbiju od Efesa. Preostala dva para čine četiri ekipe koje će tražiti povratak iz nokdauna: Barselona u svojoj 'Blaugrani' protiv Baskonije i Olimpijakos u Pireju protiv Brosea.

Otežavajuća okolnost je to što je zbog paklenog ritma zaista teško pohvatati ko je povređen i kome je nepohodan predah, pa treba imati i sreće u proceni prilikom izbora igrača.

Sve u svemu, naš tim za 20. kolo, tj. za beslatnu igru PRVENSTVO će izgledati ovako:

22 el


Za kraj podsećanje da novac za turnire u kojima se plaća kotizacija uplaćujete u Soccer kladionici i da učešće nije dozvoljeno maloletnim licima.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Thursday, 26.01.2017
15:24

Rajs, Ljulj, Simonovic, Singlton, Ayon, Doncic, Jankaunas i Vonamejker.