Fantazi ABA - Duo iz Olimpije vam donosi novac

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.01.2017.
11:41
Izvor: Sportske.net

Evo naših predloga za takmičenje u ABA fantaziju na sajtu fantasynova.rs.

Beta/ABA liga/Olimpija Ljubljana/Aleš Fevžer/Ds
Beta/ABA liga/Olimpija Ljubljana/Aleš Fevžer/Ds

Povezane vesti

Kao i uvek, fantasynova.rs vam donosi turnir i za ABA ligu, i to potpuno besplatan, koji vam služi prevashodno da sakupite novac za ostale turnire koji se igraju za novac.

Šest utakmica je obuhvaćeno ovim turnirom, a to su mečevi:

Igokea - Crvena zvezda
Cibona - Union Olimpija
Mega leks - Zadar
Partizan - FMP
Mornar - Budućnost

Krka - Cedevita

PG - Ne volimo da rizikujemo sa igračima Crvene zvezde nakon napornih utakmica u Evroligi, sigurni smo da će Radonjić rasporediti minutažu, pa ćemo izbeći Jovića. Možda je najbolje rešenje u ovom trenutku Brendan Džeferson iz Olimpije koji i nije previše skup - 6,4. Njegova ekipa gostuje Ciboni koja je očajna otkako je otišao Žižić.

SG - Mogao bi Jovan Novak da proigra kako zna i ume. Igra po sistemu toplo-hladno, ali je u prošlom meču ABA lige protiv Cedevite bio sjajan sa 16 poena i ukupnim indeksom od 18. Nadamo se da nas neće izneveriti ovoga puta.

SF - Marko Luković je najbolji igrač ABA lige na poziciji 3 ove sezone ako gledamo statistički učinak po indeksu uspešnosti. Košarkaš Krke beleži 19 indeksnih poena po meču, što znači da bi vam dobro došao sa još toliko u ovom kolu ABA lige. Vredi 6,4.

PF - Biramo Nikolu Jankovića, nekadašnjeg košarkaša Mega Leksa i sadašnjeg igrača Olimpije. On je takođe odličan ove sezone i donosi vam prosečno preko 20 poena po meču. Igraju protiv Cibone, a vredi 7.

C - Centar Zadra, Ivan Marinković, je naš adut. Igraju protiv Mege, tradicionalno na veliki broj poena, a vredi 6,2. Daleko manje od, recimo Kuzmića ili Bilana, a na ovom meču bi mogao da vam donese mnogo.

Pored njih petorice, odlučili smo se i za Rebeca, Veličkovića i Boatrajta.

fantazi aba

OVDE se prijavljujete za takmičenje, a učešće nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite