Fantazi ABA - Cibona ima fantastičan tandem

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.10.2016.
11:43
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se ABA liga večeras, fantasynova.rs vam nudi velike povoljnosti i zanimljive turnire u kojima možete osvojiti novac.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Šesto kolo je na programu u ABA ligi, a svi mečevi su obuhvaćeni ponudom na sajtu fantasynova.rs.

Imaćete 6 turnira, na vama je da odaberete onaj za koji mislite da ćete najlakše do nagrade. Evo koje utakmice su na programu:

Budućnost - Mornar
Olimpija - Cibona
Zadar - Mega Leks
Crvena zvezda - Igokea
FMP - Partizan
Cedevita - Krka
MZT - Karpoš


Kao i svake nedelje, mi ćemo pokušati da sastavimo ekipu koja će osvojiti nagradu, ali i trudićemo se da pomognemo vama sa zanimljivim informacijama koje bi mogle da vam budu od koristi.

Da krenemo lagano sa sastavljanjem tima:

Pozicija 1 - Brendon Džeferson. Igrač Olimpije nas je sve oduševio na samom startu, a u ovoj nedelji u Evrokupu je imao veoma zapažen učinak. Nije skup, 5,6, dakle, ispod proseka, a u meču protiv Cibone mogao bi da vam donese brdo poena.

Pozicija 2 - Ksavijer Tejms. Košarkaš MZT-a iz Skoplja je najbolji igrač ove ekipe na startu sezone. Na pet odigranih utakmica beleži prosečno 14,4 poena, indeks mu je uvek oko 15. Igra meč protiv Karpoša, odlične ekipe, ali i ekipe koja je glavni konkurent za opstanak, pa se očekuje da njegov kvalitet dođe do izražaja.

Pozicija 3
- Pokušaćemo sa Lukom Babićem. Košarkaš Cedevite je veoma iskusan u ABA ligi, očekuje se u ovoj sezoni da bude jedan od nosilaca igre, a u prvih pet mečeva je beležio prosečno oko 11 indeksnih poena. Nije skup, svega 5,4, pa u meču protiv Krke može da vam pomogne i to dosta. Nadamo se makar sa 15 poena.

Pozicija 4 - Nikola Janković je standardno jedan od najboljih u Olimpiji, nadamo se odličnoj partiji i protiv Cibone. Ponovo ide u naš tim, nije skup, svega 5,8. Mogli biste razmisliti i o Kabi ili Laboviću.

Pozicija 5
- Nema dileme, Ante Žižić sa prosečnim 31 poenom po meču mora u tim. Ne pitamo za cenu.

Od ostale trojice, birali smo Lalića iz MZT-a (očigledno je da očekujemo njihovu pobedu), Robinsona iz Igokee i Željka Šakića iz Cibone koji igra u fantastičnoj formi.

fantazi

Ukoliko se odlučite za druge košarkaše, pazite se, Vuk Radivojević, Nemanja Gordić, Aleksa Radanov, Radoslav Spasojević, Nikola Pavlović, Stefan Glogovac, Ognjen Čarapić, Jure Pelko, Lovre Bašić i Boris Barać su povređeni.

OVDE se prijavljujete za takmičenja, napominjemo da nije dozvoljena igra mlađima od 18 godina, a sve se odvija pod pokroviteljstvom kladionice "Soccer".

Ne propustite