Evroliga fantazi - Preostalo pet turnira, igrajte protiv nas!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.10.2016.
12:28
Izvor: Sportske.net

Učestvujemo danas u turniru "EVROLIGA / 26. oktobar - 5.000 RSD garantovano, učešće 100 RSD, Duplo ili ništa", ukoliko želite, igrajte protiv nas.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Danas se igraju utakmice Evrolige, preostalo je četiri u okviru trećeg kola, a nama će svakako biti najzanimljiviji meč Crvene zvezde i Barselone koji počinje od 19 časova u Beogradskoj areni.

Naravno, ispratićemo i ostale mečeve, a takmičićemo se u fantaziju koji organizuje za vas fantasynova.rs.

I ove nedelje imate nekoliko turnira, preostalo je još pet do kraja dana, pa požurite, napravite tim, parirajte nam u turniru u kojem pobednici dobijaju 400 dinara, a ulog je 100.

"EVROLIGA / 26. oktobar - 5.000 RSD garantovano, učešće 100 RSD, Duplo ili ništa" je turnir u kojem mi učestvujemo, a evo i našeg tima:

Jović je naš pulen na poziciji pleja, daje dosta za 5,8 koliko košta. Očekujemo da preuzme odgovornost na sebe kada je to najpotrebnije u večerašnjem meču protiv Barselone.

Vreme je i za Bogdana Bogdanovića. Srpski bek šuter bi mogao da proradi u potpunosti protiv Žalgirisa u utakmici sa dosta poena. Problem je njegova cena, 6,8, ali nije to previše za nekog ko bi mogao da vam donese 20-ak poena.

Na poziciji 3 probaćemo sa Nikolsom iz Panatinaikosa, danas gostuju Brozeu, a do sada je u Evroligi bio sasvim solidan. Košta 5 jedinica.

"Četvorku" nam igra Nikolo Meli iz Brozea, igra sasvim solidno u poslednjih nekoliko utakmica.

Ante Tomić bi mogao da napravi razliku večeras protiv Crvene zvezde, hrvatski centar je bio odličan u prva dva meča, prosečno beleži po 21,50 poena po meču. Cena mu nije visoka - 6,4.

Nikos Zizis iz Brozea zna vrlo dobro kako da igra protiv Panatinaikosa, Endrju Gaudlok bi ponovo mogao da proradi protiv Galate protiv kojih je igrao sjajno dok je bio član Fenera, a probaćemo i sa Janom Veselim, uzdanicom Fenera.

Evo našeg tima za večeras:

fantazi

Nije dozvoljeno učešće mlađima od 18 godina, a prijavljujete se OVDE za takmičenje.


Ne propustite