Evroliga fantasy - Očekujete li "bljesak" Rajana Tompsona?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 13.10.2015.
16:28
Izvor: Sportske.net

Fantazi Evrolige donosi vam još više nagrada, evo prave prilike da se prijavite i da unovčite svoje znanje košarke.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Predstavili smo vam najavu za prvo kolo Evrolige kada se radi o fantaziju koji organizuje sajt "fantasynova.rs" pod pokroviteljstvom kladionice "soccer", za razliku od svakog kola ABA lige sada će 10 najboljih igrača dobiti po 3000 dinara.

Mi ćemo vam uglavnom izlaziti sa različitim predlozima kada je reč o ekipi koju biste mogli da sastavite ili o igračima na koje svakako treba obratiti pažnju.

Sada vam predstavljamo košarkaša Crvene zvezde Telekom, Rajana Tompsona.

Momak koji je imao povredu zbog koje je propustio poslednji deo priprema za novu sezonu, sada se konačno vraća u formu zbog koje je doveden u šampiona Srbije i igrač je na koga svaki fantazer treba da obrati pažnju.

Abaligaška statistika jasno kaže, njegove igre su bile bolje iz kola u kolo, a najbolju je prikazao u poslednjem protiv Cedevite kada je Crvena zvezda izgubila u neizvesnoj završnici.

Tada je sakupio 14 indeksnih poena, a pored toga raduje i njegov šut za tri poena (2/2). Zabeležio je 3 skoka, 2 asistencije i jednu ukradenu loptu i svakako treba očekivati da lagano postane lider u ekipi Crvene zvezde. Brine šut za 2 (jedan pogođen šut od pet), ali očekujemo i to da se ispravi već u sledećem meču.

Utakmica protiv Strazbura je sledeća, mi smatramo da je to prava prilika za njega da pokaže svoje mogućnosti i da vam doprinese broju poena, očekujemo makar 15 indeksnih.

Njegova cena nije velika u ovom fantaziju, 4,8 jedinica, što vam takođe može pomoći da u svoju ekipu ubacite par vrhunskih košarkaša.

Pravo učešća u igri imaju STARIJI OD 18 GODINA, o PRAVILIMA se do tančina možete informisati na sajtu Fantasy Nova, koji vam je pripremio ukupan nagradni fond za ovo kolo Evrolige od čak 50 hiljada dinara (30 hiljada ukupno i po 10 hiljada za četvrtak i petak).

Ukoliko želite da sastavite svoju ekipu i da konkurišete za nagrade učinite to OVDE.

Ne propustite