EL Fantazi - Vreme je da se Ertel probudi

Autor: Boban Filipović
četvrtak 27.10.2016.
13:02
Izvor: Sportske.net

Nema stajanja u Evroligi, večeras su na programu četiri meča četvrtog kola, a to znači i nova prilika da osvojite vredne nagrade.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

FantasyNova je danas izašla sa ponudom u kojoj su tri igre koje sadrže večerašnje evroligaške okršaje, mi ćemo okušati sreću u onoj gde je učešće 50 dinara i gde će nagradni fond od 2000 dinara podeliti najboljih pet takmičera.

Nema se vremena za podrobniju analizu, te odmah prelazimo na sastavljanje tima, pre toga ćemo vas samo podsetiti koje utakmice su na programu.

CSKA - Uniks (19h)
Darušafaka - Efes (19:15)
Armani - Real Madrid (20h)
Baskonia - Olimpijakos (21h)


PG  - "Oživljvamo" Tomu Ertela, koji je, verovali ili ne, u minusu! Osetno mu je pala cena (4.8) zbog slabijih izdanja, reč je o odličnom plejmejkeru, zasignurno kvalitetnijim od svih potencijalnih večerašnjih takmaca.

SG - Na beku idemo za "sve pare", Nando De Kolo (8.6) retko kada izda, računamo i da je kod sudija zaštićen kao beli medved, da je često na liniji za slobodna bacanja odakle retko greši, pa računamo na 20-ak poena od Francuza.

SF - Ni sa 'trojkom' nećemo da štedimo, uzimamo Alesandra Đentilea (6.6) iz Armanija, cenimo da će biti glavna napadačka opcija 'Manekena' protiv Reala večeras u Milanu.

PF -  Efesov Derik Braun (5.2) je mnogo bolji igrač nego što to kazuju brojke iz statističkoh kolona u dosadašnjem toku sezone, probudio se protiv CSKA u prošlom kolu i računamo da je uhvatio ritam.

C  - Na petici ćemo probati sa Kemom Birčom iz Olimpijakosa. Razlog je što nasm se sviđa njegova cena (4.2) i što je najskuplji centar u ponudi Andrea Barnjani očajan defanzivac.

G - Serhio Ljulj (6.8) jer Real Madrid radi na njegov pogon i zato što igra svaku utakmicu bar 30 minuta uz apsolutnu slobodu u igri.

F - Entoni Rendolf je dabl-dabl mašina, a kada vidimo da mu je cena samo 5.2, ne možemo da odolimo da krilnog centra koji je stigao letos u Real iz Lokomotive Kubanj ne uvsrtimo u tim.

UTL - Adam Hanga zbog relativno pristojne cene (5.8) i svestranosti ima džokerske predispozicije, pa sa univerzalcem Baskonije zatvaramo krug.

fantaziska

Ako misite da možete bolje, pozivamo vas da 'izađete na crtu'. Uslov za igru je da ste punoletni, a novac za učešće uplaćujete u najboližoj Soccer kladionici.

Srećno!


Ne propustite