EL Fantazi - Uzdamo se u Zvezdinu "osovinu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.10.2016.
17:13
Izvor: Sportske.net

Drugo kolo Evrolige na programu je u četvrtak i petak, a ukoliko već niste požurite da napravite svoj fantazi tim i zaradite novac. Evo naših predloga.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nova košarkaška sezona u Evroligi tek što je počela, a već u drugom kolu očekuje nas novih osam utakmica i bez sumnje mnogo uzbudljivih trenutaka.

Za ljutibelje fantazija novo kolo znači novu šansu za novčani dobitak jer je ekipa sa sajta fantasynova.rs pripremila ponude koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Na učesnicima ove igre je da odaberu hoće li se oprobati na nekom od turnira za kompletno drugo kolo ili će još večeras pokušati da naplate svoje poznavanje košarke učešćem na turnirima koji su posvećeni mečevima zakazanim za 20. oktobar.

Pre nego što vam otkrijemo kako izgleda naš tim za 2. kolo podsetićemo vas na parove i termine odigravanja utakmica.

EVROLIGA 2. kolo


četvrtak (20. oktobar)

Atina: Olimpijakos - Anadolu Efes 18.45
Bamberg: Brose Basket - Uniks 20.00
Tel Aviv: Makabi FOX- Real Madrid 20.05
Istanbul: Darušafaka - EA7 Olimpija Milano 20.45

petak (21. oktobar)
Moskva: CSKA - Panatinaikos 19.00
Istanbul: Galatasaraj - Crvena zvezda mts 19.00
Kaunas: Žalgiris - Baskonija 19.00
Barselona: Barselona Lasa - Fenerbahče 21.00

Ukoliko se još uvek dvoumite oko toga kako bi trebalo da izgleda vaš tim, podsetićemo vas da ste OVDE mogli da pronađete naše predloge za svaku od pozicija pa samo treba da nađete najbolju kombinaciju.

Pređimo odmah na tim sa kojim ćemo se mi okušati u okviru drugog kola:

PLEJMEJKER (PG) - Odlučili smo se da preuzmemo rizik i na poziciju "jedinice" stavimo dvojicu igrača koji će nas učiniti "pukovnicima ili pokojnicima". Tajris Rajs (6.80) se još uvek adaptira na novi klub, a uz to Barseloni u goste stiže Fenerbahče. Završio je u našem timu jer verujemo da će uspeti da bude najbolji kada je najpotrebnije, zbog toga je na kraju krajeva i doveden.

Nešto drugačija situacija je sa Stefanom Jovićem (5.80) od kojeg očekujemo da svojim asistencijama bude motor pokretač crveno-belih u Istanbulu. Nišlija je pokazao da je kadar za velika dela i već u ranoj fazi sezone postalo je jasno da Zvezda sa njim i bez njega ne deluje isto. Jednostavno, uzdamo se u to da će srpski reprezentativac uspeti da ponese teret koji mu je stavljen na pleća i da dobro odradi posao protiv Galatasaraja.

BEK ŠUTER (SG) - Na ovoj poziciji potrošili smo najviše i logično je da očekujemo da nam se izbor isplati. Nije prevelika nauka, verujemo da će Nando De Kolo (8.20) završiti u mnogim timovima za drugo kolo evroligaškog Fantazija. Panatinaikos je dobio šamar u atinskom derbiju, ostao je bez trenera, očekujemo da će "Armija" iskoristiti tu činjenicu što je još jedan razlog da izaberemo dvojicu iz tima Dimitrisa Itudisa.

KRILO (SF) - Spomenuli smo vam da u slučaju Antona Ponkrašova (4.00) postoji "caka". Ukoliko ste čitali našu najavu drugog kola shvatate zašto smo ga stavili u tim. Ukoliko niste, vratite se i "obnovite gradivo" pa će vam se samo kaz'ti.

KRILNI CENTAR (PF) - Jedan od saveta koje smo vam dali u najavi drugog kola tiče se izbora dvojice krilnih centara. Izbor je zaista "šarolik", mi smo u ovom slučaju odlučili za Kajla Hajnsa (5.80) i Latavijusa Vilijamsa (4.80).

CENTAR (C) - Vođeni nadom da će Zvezdin plejmejker Stefan Jović imati zapaženu rolu u Istanbulu procenili smo da u tim treba uvrstiti igrača koji čini drugi deo "napadačke poluge". Ognjen Kuzmić (5.20) je od dolaska u Zvezdu pokazao da može da iznese obaveze koje su mu nametnute i da u bivšim klubovima jednostavno nije dobio dovoljno prostora za dokazivanje.

Kao što možete da primetite, bežali smo od "sudara titana" u Barseloni i Tel Avivu pa zato nismo želeli da rizikujemo sa centrima klubova koji će u ta dva grada odmeriti snage u okviru drugog kola Evrolige. Drugi izbor na "petici" će zato biti Andrea Barnjani (7.60) iz Baskonije. Očekujemo da nam kao drugi najskuplji pojedinac u timu donese dosta poena, posebno zbog činjenice da Baskonija ide na megdan Žalgirisu.

Fantazi tim

Ne zaboravite da pogledate kompletnu ponudu za 2. kolo Evrolige koja se nalazi na sajtu fantasynova.rs! Podsećamo vas, pravo učešća imaju samo stariji od 18 godina!

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Masic
Thursday, 20.10.2016
13:17

Datome - Zirbes -Langford - Rudy Fernandez - Hackett - Llull - Clyburn - Teodosic nnza tacno 50 milki :D