EL Fantazi - Siimonoviić!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 24.11.2016.
12:36
Izvor: Sportske.net

Simke je u neverovatnoj šuterskoj formi, namestio je ruku toliko dobro na prethodnih par utakmica da jednostavno morate da ga uvrsite u svoj tim.

Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Danas i sutra su na programu utakmice 9. kola Evrolige, a FantasyNova je im povodom organizovala nove turnire, na kojima najuspešnije čekaju vredne nagrade.

Osim igre PRVENSTVO, koja obuhvata sve utakmice devetog kola, gde je učešće belspaltno i konkurencija najžešća (zbog čega obično ne otvaramo karte), tu je još osam igara koje se sastoje samo od današnjih mečeva. Ima ih pet, prvi na programu kreće u 18h u Istanbulu, Anadolu Efes dočekuje Crvenu zvezdu mt:s.

Zvezda je ekipa na čijim mečevima pada najmanje koševa u proseku, trener Dejan Radonjić inistira pre svega na odbrani, a s obzirom da Efes ove sezone igra po sistemu toplo-hladno, jedini igrač sa ovog duela kog ne možemo da zanemarimo je Marko Simonović. Ne treba posebno objašnjavati zbog čega, Simke je naštelovao nišanske sprave toliko dobro, a uz sve to je veoma, veoma povoljan (4.4).

Ostali današnji parovi su Olimpijakos - Makabi, Žalgiris - Brose Baskets, Emporio Armani - Fenerbahče Ulker i Real Madrid - Uniks.

Kao što već znate, nisu bitni ishodi mečeva, već učinak pojedinaca, prvih osam kola je dalo naznake i obrise koji igrači su 'sigurice', ko pomnije prati Evroligu primetiće i koji su precenjeni, a koji potcenjeni, a zbog žestokog tempa i velikog broja utakmica uvek postoji mogućnost da neki 'anonimus' zablista i iskoristi svojih pet minuta usled premora neke udarne igle.

Kombinacijom svega navedenog, uz zrnce intuicije, mi smo rešili da naš tim za večeras izgleda ovako:

el fantazi 9

Objašnjenje: Kit Lengford, Entoni Rendolf, Serhio Ljulj i MVP 8. kola Paulijus Jankunas redovno nabijaju jak indeks, vrlo često ide i na 20+, a isforsiraćemo i Olimpijakosov trio, jer verujemo da će pažnja Makabija biti usmerena na Bilija Spanulisa, i da će Danijel Heket, Jorgos Printezis i Kim Birč imati širi prostor za manevar u napadu. Heket i Printezis su poznati po tome što su veoma inspirisani u 'klasicima', naglasićemo da su izuzetno povoljni u odnosu na to koliko mogu da donesu, dok od Birča očekujemo dosta skokova, par rampi i dobar procenat realizacije pod samim košem koji će doći iz pick'n'roll igre sa Heketom.

Za kraj moramo da priznamo da smo imali dilemu - Nikolo Meli ili Printezis. Grk je dobio prednost u odnosu na Italijana jer je veća faca i zato što Oli igra kući, a Brose na strani.

Sutra ćemo se ponovo javiti sa savetima za sutrašnja tri meča, a podsećamo Vas da pravo ušećca u svim igrama imaju samo stariji od 18 godina. Novac uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici, a za fantaziranje se prijavljujete OVDE.

 

Ne propustite