EL fantazi - Prvenstvo počinje, da li verovati Radonjićevim pulenima?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 13.10.2016.
12:26
Izvor: Sportske.net

Konačno smo dočekali da počne i fantazi Evrolige na sajtu fantasynova.rs, možemo početi sa onim najzanimljivijim delom, sastavljanjem tima!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ako ste dobar poznavalac košarke ili sebe smatrate takvim, onda je fantazi Evrolige na sajtu fantasynova.rs prava stvar za vas.

Momci sa pomenutog sajta su vam omogućili velike novčane nagrade i u ovoj sezoni Evrolige, a ukoliko budete nastupali na prvenstvu Evrolige, učešće vam je potpuno besplatno, a nagradni fond je 70 hiljada dinara.

Nešto više o samim turnirima mogli ste da saznate OVDE, a sada je došlo vreme da sastavljamo tim i da se svi zajedno takmičimo u pomenutom prvenstvu. Naravno, vama su na raspolaganju i drugi turniri u kome možete osvojiti i još veći novac.

No, da krenemo mi lagano.

Pozicija 1 - Zašto ne probati sa Stefanom Jovićem. Košarkaš Crvene zvezde je u sjajnoj formi, i iako nema sumnje da će protivnik pokušati sve da ga zaustavi, on će sigurno doći makar do 10 poena na fajtaziju. Vredi ispod proseka igrača, 6,2. Uzimamo njega.

Pozicija 2 - Nikos Papas (4.4). Košarkaš Panatinaikosa je imao fantastičnu partiju u Kupu, vredi baš malo i mogao bi da vam donese veliki broj bodova protiv Žalgirisa na svom terenu.

Pozicija 3 - Vili Klajburn, igrač Darušafake koji vredi 6,00. Ovaj igrač će imati veliku ulogu kod Dejvida Blata u ovoj sezoni, posebno u napadu. Obratite pažnju na njega kada budete gledali utakmicu protiv Crvene zvezde, videćete da je sjajan igrač.

Pozicija 4 - Luka Mitrović. U potpunosti je spreman, povreda je prošlost, Zvezdin kapiten bi trebalo da ima lidersku ulogu ove sezone u ekipi Dejana Radonjića. Verujemo da bi mogao da donese veliki broj bodova, makar 15-20.

Pozicija 5 - Andrea Barnjani, najveće pojačanje ove sezone među ekipama u Evroligi. Njegova Baskonija igra protiv Efesa, Barnjani vredi 7,2, ali očekujemo da ima lidersku ulogu.

Od ostale trojke, odlučili smo se za Nanda De Koloa koji je jedan od najskupljih igrača na fantaziju, Milana Mačvana (4,6) i Janisa Burusisa (7,6).

evroliga tim

Kao što vidite, ovako izgleda naš tim na prvenstvu, dajte i vi neke predloge, sastavite bolji tim i pobedite nas na tom takmičenju.

Da vas podsetimo, nije dozvoljeno igranje mlađima od 18 godina, a prijavljujete se OVDE za sva takmičenja. Novac možete podići u najbližoj "Soccer" kladionici.

Ne propustite