EL fantazi - Mi pravimo tim oko Zvezdinih stranaca, a vi?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 31.03.2016.
10:06
Izvor: Sportske.net

Na sajtu Fantasynova.rs kao i uvek do sada možete osvojiti vredne nagrade sastavljajući tim od igrača koji igraju Evroligu. Izvolite, okušajte se, i pokušajte da pokažete da ste bolji prognozeri od nas.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Sinoć smo vas uveli u takmičenje, danas je vreme za sastavljanje timova. Kao i u poslednjih nekoliko kola u Evroligi, imaćete dva takmičenja u ponudi, jedno je potpuno besplatno i u njemu možete osvojiti nagradu od 200 dinara ukoliko budete među prvih deset, a u drugom uz ulog od 100 dinara možete osvojiti i do 5 hiljada dinara ukoliko pobedite u ovom takmičenju.

Naš posao je da vas posavetujemo, a za razliku od prethodnog kola kada smo vas savetovali da izbegnete košarkaše Crvene zvezde, sada je potpuno drugačija situacija.

Očekujemo pobedu, samim tim i dobru igru posebno visokih igrača Crvene zvezde koji su do sada, a posebno u prvoj fazi Evrolige, dominirali pod koševima. Naravno, mislimo na Kvinsija Milera i Maika Cirbesa koji bi morali da pokažu od čega su satkani. Pored njih, još jedan stranac je u žiži, setite se kako je Kinsi odigrao protiv Darušafake u gostima, mogao bi sada da ponovi tu utakmicu.

Nemamo dilemu, sva trojica idu u tim.

Otkako se povredio Pau Ribas, Tomas Satoranski igra nešto više, a samim tim i osvaja više indeksnih poena, pa bi on mogao da vam bude od pomoći kada budete sastavljali ekipu. Pored njega, mislimo da je i Miloš Teodosić dobar izbor, posebno zbog pobede koju očekujemo protiv Žalgirisa i to sa velikom razlikom.

Eliot Vilijams, košarkaš Panatinaikosa koji je stigao kao veliko pojačanje pred Top 16 fazu, nalazi se u sjajnoj formi, rešava utakmice, preuzima odgovornost u svoje ruke kada je najbitnije, a Aleksandar Đorđević očigledno ima velikog poverenja u njega pošto prosečno po utakmici igra najviše posle Nika Kalatesa (oko 28 minuta po meču).

Real Madrid mora da napadne Laboral Kuću ako misli da se plasira u četvrtfinale, a znamo ko preuzima odgovornost kada je najteže. Serhio Rodrigez je jedan od igrača koji bi morao to da čini, za cenu ispod proseka obavezno ga stavite u tim, ima mesta i za njega.

Igrač koji je rešio nekoliko utakmica ove sezone, što u Evroligi, što u domaćim takmičenjima, Džastin Doelman, takođe bi mogao da vam donese dosta poena, a baš je jeftin u ovom kolu, 5,8.


Dakle, ovo je naš tim:

Satoranski, Vilijams, Kinsi, Miler, Cirbes,
Teodosić, Doelman i Rodrigez.


fantazi

Novac za učešće uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici, ekipe prijavljujete OVDE, takmičenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina, a svoj učinak možete i uživo da pratite na sajtu FantasyNova.

Ne propustite