EL fantazi - Kalina, red je na tebe!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.04.2016.
11:46
Izvor: Sportske.net

Sjajna ponuda za poslednje kolo od strane sajta fantasynova.rs, evo vam velike prilike da zaradite novac!

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Fantasynova.rs vam u poslednjem kolu Evrolige nudi nešto veći broj igara, pored standardne besplatne imate i nekoliko turnira sa ulozima, a ponovo su tu i turniri od 11 učesnika u kojima pobednik odnosi sve.

O takmičenjima za ovo kolo više ste mogli da pročitate OVDE, a na nama je da preporučimo ekipu za ovo kolo.

Pre svega, pitanje je da li se usredsrediti na utakmice koje mogu nešto da odluče, odnosno na igrače od kojih najviše zavisi učinak tima, ili na igrače koji nisu dobijali priliku da izbiju u prvi plan u prethodnom periodu a koji danas i sutra igraju ne toliko bitne utakmice. Naravno, i miks dolazi u obzir.

Na poziciji pleja preporučujemo ponovo Miloša Teodosića. Odmarao je u VTB ligi ovog vikenda, odmoran je, može vrlo lako da bljesne protiv njemu dobro poznatog Olimpijakosa u gostima. Da napomenemo, Olimpijakos je izgubio sve nade za plasman dalje, dok CSKA juri prvo mesto koje će obezbediti pobedom u poslednjem kolu. Teo obožava ovakve utakmice, prosto morate da ga stavite u tim.

Panatinaikos juri pobedu protiv Efesa, tim Saše Obradovića će se suprostaviti timu Dušana Ivkovića kojem pobeda ne znači ništa, ali daleko od toga da će igrati opušteno. Zbog toga, preporučujemo Eliota Vilijamsa iz Panatinaikosa, momak je pokazao da je veliko pojačanje Atinjana, a može da bude meč-viner. Njegova cena u odnosu na kvalitet koji pruža je mala, košta, 5,8 a beleži prosečno preko 12 poena.

Mi smo se za poziciju 3 odlučili za Nikolu Kalinića. Srpski reprezentativac je u sve boljoj formi, u meču ovog vikenda je ubacio 12 poena i bio je jedan od najefikasnijih u timu, a u meču protiv Unikahe koji ne odlučuje ništa dobiće veću minutažu.

Četvorka - Džejms Augustin. Jednostavna je situacija u grupi "F" za Himki, ako pobede Real prolaze dalje, a Augustin je jedan od glavnih igrača ovog tima u koga i Duško Ivanović, novi trener, polaže velike nade. Košta 6,6.

Na poziciji centra odlučili smo se za Janisa Burusisa, razloga za to je previše. Grk igra sjajno iz meča u meč, jedan je od najboljih u Evroligi ove sezone, a i utakmica Laboral Kuće je veoma bitna jer im može doneti čak i prvo mesto u grupi ukoliko CSKA ne pobedi Olimpijakos u gostima. Cena je nešto viša (7.6), ali isplatiće se, sigurno.

Pored standardne petorke, odlučili smo se još za Rodrigeza iz Reala (6,4) jer mnogo toga od njega zavisi u narednom meču sa Himkijem, Davisa Bertansa (3,8) koji ima veoma nisku cenu i koji polako ulazi u onu pravu formu u Laboral Kući, kao i za Gustava Ajona koji uvek igra dobro protiv Himkija, beleži ogroman broj indeksnih poena.

Dakle, naš tim izgleda ovako:

Teodosić (7,2), Vilijams (5,8), Kalinić (4), Augustin (6,6), Burusis (7,6),
Rodrigez (6,4), Bertans (3,8), Ajon (7,2).


fantazi tim

Novac za učešće uplaćujete u najbližoj Soccer kladionici, ekipe prijavljujete OVDE, takmičenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina, a svoj učinak možete i uživo da pratite na sajtu FantasyNova.

Kako izgleda vaš tim?

Ne propustite