EL Fantazi - Đenkin revanšizam

Autor: Boban Filipović
četvrtak 17.11.2016.
13:22
Izvor: Sportske.net

Tim za danas pravimo oko Čarsa Dženkinsa, Zvezdinog meč-vinera u Bambergu. Računamo da će 'Manekenima' i Repeši da naplati to što je bio u drugom planu tokom prošle sezone.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nastavlja se pakleni evroligaški ritam, danas kreće novo kolo, a sa njim, kao i uvek, šanse da fino zaradite na osnovu poznavanja najbolje košarke na starom kontinentu.

Igra PRVENSTVO, u kojoj je učešće besplatno, obuhvata svih osam utakmica 8. kola, dok ostalih devet turnira u ponudi sajta fantasynova.rs sadrže tri utakmice koje se igraju večeras.

Utakmica u Kazanju između Uniksa i Makabija, koja otvara kolo, u ponudi je dakle samo za PRVENSTVO, gde je konkurencija najžešća, do sada se prijavilo preko 200 takmičara, pa stoga nastavljamo po starom i ne otvaramo karte za tu igru.

Zato karte otvaramo za večerašnji program, uz kraću analizu parova, sa akcentom na duel između Crvene zvezde mt:s i Olimpije iz Milana koji se igra od 19h u beogradskoj 'Kombank' Areni.

'Manekeni' imaju pobedu više od crveno-belih u dosadašnjem toku takmičenja, imaju skluplji roster, ali zbog domaćeg terena i 'Delija' ova utakmica nema izrazitog favorita. Biće zanimljivo videti duel pod obručima između dojučerašnjih saigrača iz Panatinaikosa Kuzmića i Raduljice, savetujemo vas da obratite pažnju na snažnog Džamala MekKlina, a nas intuicija vodi ka Čarslu Dženkinsu, jer Amerikanci neretko umeju da 'pkidaju' protiv bivšeg tima. 'Đenka' je u Bambergu protiv Brosea pogodio za pobedu i to uz čist faul koji nije sviran, a motiv više da ga stavimo u tim je i izuzetno povoljna cena (3.8).

Nešto ranije od ovog meča kreće i istanbulski derbi između Fenerbahčea i Efesa. Tim Željka Obradovića je u lošoj formi, dok se Perasovićeva ekipa digla i razigrala, ali s obzirom da je reč o derbiju i velikom rivalstvu koje se razvilo u prethodnih nekoliko godina ovde je sve otvoreno. Toma Ertel je gotovo uvek raspoložen protiv Fenera, a pošto je značajno podigao formu, "ispoštovaćemo" ga i ovog puta, kao i vrednog sakupljača bodova iz protivničkog tabora Ekpea Judoa.

Poslednja utakmica večerašnjeg programa igra se u Vitoriji, megdan dele Baskonija i Brose Baskets, ekipe koje su pre dva dana poražane od Armanija, odnosno Zvezde. Šejn Larkin nas je svojim igrama ubedio da se za njega mora naći mesto, reket bojimo u italijanske boje, a na trojku guramo Dariusa Milera, Bambergovog tragičara sa utakmice protiv srpskog šampiona.

Na kraju smo rešili da po nagrade krenemo sa ovim timom:

fantazi 8

Sutra su na programu još četiri utakmice i sve na neki način mogu da se etiketiraju kao derbi. Gledaćemo još jedan istabnulski okršaj, Galatasaraj će biti domaćin Darušafaki, onda imamo i duel moskovskog CSKA i Žalgirisa, dakle sovjetski derbi, dok su u večernjim terminima na programu dva klasika: Panatinaikos - Olimpijakos i Barselona - Real Madrid. Sutra ćemo izaći i sa predlozima za fantaziranje za ove utakmice.

Podsećamo vas, pravo učešća imaju samo stariji od 18 godina, novac uplaćujete u Soccer kladionici, a za fantaziranje se prijavljujete OVDE.

Ne propustite