EL Fantazi - Cirbes ili Raduljica, pitanje je sad!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 10.03.2016.
15:31
Izvor: Sportske.net

Fantaziramo za prestiž i da ostanemo u formi, pošto u igri za ovo kolo nema novčanih nagrada.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Pošto 10. kolo Top 16 faze kreće u četvrtak od 18h, a svih osam utakmica ulaze u sastav fantazi igre koja je u ponudi, nemamo mnogo vremena za analizu i razmatranja i savete, već se odmah, preko kratke najave, bacamo na sastavljanje ekipe.

Kolo otvara duel između Lokomotive Kuban i Fenerbahčea u Krasnodaru, ovaj meč bi možda mogao da reši pitanje oko toga ko će biti prvi u grupi E. U četvrtak su na meniju još okršaj 'otpisanih' Cedevite i Unikahe u Zagrebu, to je okršaj dveju ekipa koje su u najlošijoj formi; te meč u Bambergu gde će Olimpijakos probati da vrati 'brejk' Brose Basketsu, a zavesa se spušta u Baskiji, u Vitoriji, gde Laboral Kuća dokečkuje Himki.

Od mečeva koji su na programu u petak svakako najviše pažnje privlači megdan u Beogradskoj Areni u kom Zvezda čeka PAO. Pre toga počeće dueli u kojima se sastaju poslednjeplasirani tim F grupe Žalgiris i aktuelni šampion Evrope Real Madrid, kao i istanbulski okršaj između Darušafake i Efesa, gde je ulog ogroman jer će poraženi najverovatnije da ostane bez šansi za četvrtfinale. Kolo zatvara klasik Barselona - CSKA u 'Blaugrani'.

Pre no što krenete da pravite ekipu kosnultujte statistiku i bacite pogled na spisak povređenih košarkaša na ovom linku.

Mi smo se, uzevši u obzir sve okolnosti (parove, cene i formu igrača, važnost utakmice i stanje na tabelama, povrede i inutuiciju) opredelili za ovu osmoricu:

PG - Malkolm Dilejni (Lokomotiva), SG - DJ Strouberi (Olimpijakos), SF - Derik Braun (Efes), PF - Kvinsi Miler (Zvezda), C - Miro Bilan (Cedevita)

G - Tomas Etrel (Efes), F - Paulius Jankunas (Žalgiris), UTL - Maik Cirbes (Zvezda)

Timove prijavljujete na sajtu "fantasy Nova.rs", možete napraviti ekipa koliko vam volja. Ponavljamo, učešće u igri je besplatno, stoga i nema novčanih nagrada već s eigra za prestiž.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite