EL fantazi - Braun, Teo, Singlton i ko još?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.12.2016.
12:31
Izvor: Sportske.net

U današnjoj fantazi ponudi za Evroligu imate čak pet turnira za današnji dan, kao i jedan turnir na kome možete besplatno igrati za čitavo kolo (danas i sutra).

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Ova nedelja biće puna uzbuđenja u Evroligi jer se igraju čak dva kola za 4 dana.

Gledaćemo po četiri utakmice svakoga dana do petka od danas, a takmičenje kreće već danas od 18:30 kada će na teren istrčati Efes i Žalgiris. Kao što vidite, utakmica Uniks - Galatasaraj nije ubačena u ovonedeljni fantazi.

Za današnji dan imate pet turnira, ostavićemo vas da sami sastavite tim za danas, a što se tiče turnira koji se igra besplatno za čitavo kolo, tu ćemo se potruditi maksimalno da vam pomognemo.

Ko bi od igrača mogao da napravi veliko iznenađenje, ko će nastaviti svoju seriju, može li srpski predstavnik da iznenadi u Pireju?

Da počnemo:

PG - Miloš Teodosić i tu ne treba neki preveliki komentar, naš košarkaš igra u životnoj formi, verujemo da će to pokazati i protiv Makabija. Jedan je od najskupljih igrača na fantaziju, vredi 8,6. Ali vredi.

SG - Nemojte samo Spanulisa, povređen je, mi vam predlažemo Metjua Lodžeskog. Lodžeski (6,2) je sasvim solidan čitave sezone, beleži prosečno 13 poena po meču (indeksnih), a pored toga ide mu na ruku činjenica da ne igraju Spanulis i Printezis, dva ponajbolja igrača u Olimpijakosu.

SF - Marko Simonović bi mogao da proradi protiv Olimpijakosa. Igrau fantastičnoj formi, a povoljan je, vredi svega 4,6 prema mišljenju onih koji određuju cene. Da li su nam napravili uslugu ovim?

PF - Naš izbor jepao na Derika Brauna, sjajnog igrača Efesa koji nas oduševljava iz kola u kolo. Igraju protiv Žalgirisa, mogao bi da zaigra najbolje što ume i da nam donese novih 20 i kusur poena.

C - Ekpe Judo je bio naš izbor više puta u toku sezone, pa i ovaj put. Nije se baš proslavio u prethodnom meču, nadamo se da će sada pokazati sve što zna.

Od ostale trojke, biramo Vestermana, Singltona i Skotija Vilbekina iz Darušafake.

Evo kako to izgleda:

fantazi

Nije dozvoljeno učetvovanje mlađima od 18 godina. Prijavljivanje je OVDE, pa izvolite, pokažite znanje i pobedite nas u fantaziju na sajtu fantasynova.rs.

Ne propustite