EL fantazi - Barnjani i Judo, može i Hikman!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 15.11.2016.
11:32
Izvor: Sportske.net

U okviru fantasynova.rs fantazija očekuje vas danas osam novih turnira, čak sedam su za utakmice koje se igraju samo danas.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Što više turnira, to više šansi za vas da osvojite nagrade uz pravi izbor.

Tako će biti i ove nedelje, svakog dana (utorak, sreda, četvrtak i petak) će imati po četiri utakmice Evrolige, a svakoga dana ćete imati prilike i da osvojite nagrade.

Nas sada zanima samo utorak, imate čak sedam turnira u kojima možete učestvovati, pored onog turnira koji važi za čitavo sedmo kolo.

Danas se sastaju:

Efes - Uniks
Bamberg - Crvena zvezda
Makabi - Fenerbahče
Milano - Baskonija


Evo našeg tima za utorak:

PG - Riki Hikman, košarkaš Olimpije iz Milana nije imao najbolju utakmicu u prethodnom kolu, očekujemo da proradi protiv Baskonije koja igra u fantastičnoj formi u ovom trenutku, pokazali su to i pobedom protiv Fenerbahčea, prošlogodišnjeg finaliste Evrolige. Hikman nije skup, vredi 4,8.

SG - Nikos Zizis, iskusni Grk zna da igra protiv Crvene zvezde, pokazivao je to godinama unazad. Igra odlično na startu ove Evrolige, jedan je od glavnih igrača Brosea, pa imajući u vidu da nije skup, 5,2, može vam doneti dosta poena.

SF - Sonija Vimsa biramo na poziciji broj 3. Makabi dočekuje Fenerbahče, očekujemo dosta poena na obe strane, Vims bi trebalo da bude jedan od najefikasnijih na meču.

PF - Jan Veseli se razgoropadio protiv Galatasaraja, pokazao je da je sve bliži prepoznatljivoj formi. Očekujemo od njega da bude jedan od najboljih u Feneru protiv Makabija.

C - Andrea Barnjani je bio povređen, ali je ponovo u potpunosti spreman da zaigra, pokazao je to i protiv Fenera. Jedan je od najskupljih na fantaziju u današnjem danu, videćemo šta će sada uraditi protiv Milana.

Pored njih petorice, biramo još Marka Gudurića, Tornikea Šengeliju i Ekpea Juda.

fantazi

OVDE se prijavljujete za takmičenja, nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Ne propustite