EL fantasy - Sinoć je De Kolo "pokidao", ko će večeras?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.10.2015.
16:36
Izvor: Sportske.net

Fantastični Nando De Kolo igra odlično na početku ove sezone u Evroligi, jedan je od najboljih igrača, a ko ga je sinoć stavio u svoj fantazi tim nije pogrešio. Koga staviti večeras?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Sinoć je Nando De Kolo bio jedan od najboljih igrača u Evroligi, kada gledamo prosečni indeks bio je i najbolji i svako ko ga je stavio u svoj tim nikako nije pogrešio jer im je doneo 28 poena za 8,6 jedinica koliko vredi.

Pogrešio je onaj ko je stavio, recimo, Džejmsa Vajta, košarkaša Cedevite, koji je imao -6 indeks. Nas je "sahranio" u ovom kolu, očekivali smo bolju partiju, tako da nemamo nikakve šanse da u ukupnom plasmanu za četvrtak i petak budemo među prvih 10 koji će dobiti po 3000 dinara.

Ipak imamo šanse za večeras, gledaju se samo igrači koji igraju u petak, evo našeg tima.

fantazi

Dakle, mi smatramo da bi večeras mogao da "pokida" u fantaziju Nihad Đedović. Igra u sjajnoj formi, a igraće protiv Strazbura gde očekujemo veliki broj poena.

Pokušajte sa njim, možda i sa Savanovićem od koga očekujemo takođe jedan bljesak, a nekadašnji reprezentativac Srbije uopšte nije skup.

Požurite za večeras, imate fore do 17:30.

Preko OVOG LINKA se možete prijaviti za takmičenje potpuno besplatno. Napominjemo da se igra pod okriljem kladionice "Soccer" i da pravo učešća imaju oni koji su stariji od 18 godina.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Friday, 30.10.2015
18:04

Trenutno sam 6. na listi i pogodio sam sa Nandom de Kolom i Bilanom, cekam jos da vidim sta ce Printezis da uradi, za sad 117 bodova nije malo.

avatar
Toni Kroos
Friday, 30.10.2015
17:50

Ja ocekujem eksploziju Tompsona jer decko,kada ga hoce,pogadja trojke kao lud.. S obzirom da ga do sad nije htelo,mozda veceras hoce! Takodje ocekujem i ''budjenje'' Bogdanovica jer je poznato da obozava velike meceve!